21 Септември, 2021 14:57 1 361 3

Вероятността Роналд Куман да загуби поста си е много голяма

  • роналд куман-
  • барселона-
  • уволнение-
  • наследници

Според журналиста Жоан Вехилс веднага щом Барселона избере заместника на Роналд Куман, те ще уволнят нидерландския наставник

Вероятността Роналд Куман да загуби поста си е много голяма - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Постът на Роналд Куман като старши треньор на Барселона отново е поставен под сериозна заплаха след снощната издънка срещу Гранада. Както е известно, „каталунците“ се добраха до равенство 1:1 на „Камп Ноу“ с гол на Роналд Араухо в 90-ата минута.

Според журналиста Жоан Вехилс веднага щом Барселона избере заместника на Роналд Куман, те ще уволнят нидерландския наставник. Решението вече е взето и тимът се оглежда за нов старши треньор.

Според каталунския журналист Жерар Ромеро вариантите за наследник на Куман са четирима - Шави Ернандес, Андреа Пирло, Антонио Конте и Филип Коку.

Миналата седмица „AS“ съобщи, че някои от членовете на борда на директорите на Барселона искат Куман да бъде освободен от президента Жоан Лапорта заради трудния старт на новата кампания.

Към момента Барселона заема 7-мото място в Ла Лига, с 8 точки от възможни 12.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 4 Отговор
    Куман е легенда. Спаси ги от загуба, ако го уволнят ще сгрешат

    Коментиран от #2

  • 2 Дядо Гъдю

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Като футболист беше хирург, бавен и безобразно груб! Като треньор е още по-зле! Има гаден характер, и футболистите го мразят!
  • 3 Гочо

    4 0 Отговор
    Този изпусна титлата миналата година заради тактически грешки в последните три кръга Не трябва същото да се повтаря и тази година.Не е лош треньор,но не е на нивото на Барса..