21 Септември, 2021 16:52 1 349 2

Меси с контузия - травмата му неясна

  • лионел меси-
  • контузия-
  • псж

Меси е преминал днес ядренно-магнитен резонанс, който е потвърдил, че има проблеми с кост на крака

Меси с контузия - травмата му неясна - 1
Снимка: БГНЕС

Новата звезда на Пари Сен Жермен Лионел Меси не се радва на добър старт в Париж. Меси бе сменен четвърт час преди края на последния шампионатен мач на парижани с Лион, което предизвика недоволството му.

Оказва се, че Меси е преминал днес ядренно-магнитен резонанс, който е потвърдил, че има проблеми с кост на крака. Диагнозата му към момента е много неясна и след два дни той отново ще премине прегледи, като дотогава със сигурност няма да тренира.

Серхио Рамос продължава индивидуална подготовка, като още не е ясно кога ще е на линия за мачовете.

Добрата новина в лагера на ПСЖ е, че европейският шампион с Италия Марко Верати поднови подготовка и ще е готов за игра много скоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФънФън

    6 2 Отговор
    като видя че е за скамейката изведнъж се контузи, ама заплатата си върви, взеха си голяма беля на главата, барса фалираха, сега се очаква и псж да потънат !!!!
  • 2 Опааа

    4 1 Отговор
    Е бълхата кога успя да се контузи може би на загрявката щото на мачовете се напряга много по малко и от загрявката