Last news in Fakti

21 Септември, 2021 19:11 1 300 8

ЦСКА събра близо 7 000 лева от дарения за благотворителна кауза

  • цска-
  • благотворителност-
  • футбол

Анонимен потребител плати за тениска 3 500 лева

ЦСКА събра близо 7 000 лева от дарения за благотворителна кауза - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА събра близо 7 000 лева от дарения за малкия Роско, който е диагностициран с изключително рядка генетична мутация, която причинява глобално изоставане в развитието. Кондиционният треньор Кирил Динчев публикува пост в социалните мрежи, в който обяви търг за фланелката на централния защитник Юрген Матей, като средствата ще бъдат дарени за лечението на болното дете.

Анонимен потребител плати за тениската 3 500 лева. Освен това, по сметката на семейството на детето в нужда са влезли още близо 3 500 лева от други дарения. "Закриваме търга, тениската беше спечелена от анонимния дарител за сумата от 3 500 лв, благодариме му за подкрепата. И да му е честита тази специална тениска. Благодарим на всички помогнали", написа Кирил Динчев във Фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    1 6 Отговор
    Смешковци, то Божинката на месец дарява за Левски повече отколкото вие може да съберете за благотворителност.

    Коментиран от #7

  • 2 Лавчис

    5 2 Отговор
    Сърца червени, сърца големи.
  • 3 гошо

    1 3 Отговор
    Освободете Борисовата градина от свинското си присъствие и тогава може да събирате пари. Може би за терен за стадион, който не е краден?

    Коментиран от #4

  • 4 Лавчис - 1914

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "гошо":

    Гейрена е на милицията.
  • 5 DPS ИнджеВойвода

    1 2 Отговор
    ДПС притежава тиретата, чрез Инджов и Шиши, който е най-големия кредитор на Гриша Ганчев (по молба на Бойко Борисов!). Титан чисти 2/3 от България с ГЕРБ и ДПС. Кремиковци изяде милиарди, а Лупи, Митал и Ко. ошушкаха всичко като плъхове! Васил Божков - Черепа им беше собственик, но му отнеха инфраструктурните проекти, чрез Мостстрой и го изгониха, а преди него беше Илия Павлов - Мултигруп: пералнята на ДС… Какво повече да кажем за припознавачите, които зарязаха отбора си без чест и сложиха оранжавите шалвари? Наем не плащат за стадион в центъра на София, а даже тоалетни нямат там, защото Ecotoi си вдигнали преносимите кенефи заради неплащане и смрад ужасна около оранжевата ко4ина. Ама те четат морал, същите дето биха Бербатов и майка му, заради пропуските му в 1 решителен мач с/у Левски! Моралисти.

    Коментиран от #8

  • 6 Не е за хвалби

    2 1 Отговор
    Да беше 70хил. Явно само пиене и к...ви имат пари футболистите. А тие дето се шибат в басейните няма и да ги коментирам. Отпадъци
  • 7 Бай Стою касапина

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "кУмУнист":

    Божинката може да дари само използвани резервативи. 😂😂😂😂😂
  • 8 Кькц

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "DPS ИнджеВойвода":

    Подуенски джендър доколкото ни е известно Пеевски(ДПС) ви е реалния собственик.