Last news in Fakti

21 Септември, 2021 19:46 2 021 2

Челси запазва четирима изключително важни играча

  • андреас кристенсен-
  • н’голо канте-
  • мейсън маунт-
  • жоржиньо-
  • челси

Андреас Кристенсен, Н’голо Канте, Мейсън Маунт и Жоржиньо са пред нов договор с Челси

Челси запазва четирима изключително важни играча  - 1
Снимка: БГНЕС

Европейският шампион Челси е започнал нова инициатива за запазване на част от важните си играчи, съобщават медиите в Англия.

Според “The Sun” защитникът Кристенсен е в най-напреднали преговори с ръководството на “сините” за нови параметри на договора. До момента датчанинът прибираше по 78 хиляди паунда на седмица, но според новото споразумение той ще получава по 120 хиляди седмично.

Сегашният договор на Кристенсен изтича след по-малко от година, но и двете страни имат желание да продължат съвместната си работа.

От Челси ще се опитат да задържат и халфовете Н’голо Канте, Мейсън Маунт и Жоржиньо, съобщава “Standart Sport”.

Лондончани ще направят своите оферти за тримата футболисти в близките седмици, но към момента няма информация за конкретни параметри.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Генчо от Подуяне

    7 0 Отговор
    Челси е гордоста на Лондон,отборът на интелектуа алния елит и средната класа в Англия,Т.Тухел работи много добре с отбора,а и Абрамович подпира яко финансово,така се правят нещата!
  • 2 Фикус

    1 4 Отговор
    Особенно ще запази Н’голо Канте, Мейсън Маунт и такива с техния цвят.