22 Септември, 2021 16:17 4 707 3

Снукър играч показа невиждана бързина и ефективност (ВИДЕО)

  • тепчая ун-ну-
  • снукър

По отношение на бързина тайландецът Тепчая Ун-Ну слага всички играчи от тура в малкия си джоб

Снукър играч показа невиждана бързина и ефективност (ВИДЕО) - 1

Най-бързият играч в световния снукър тур не е Рони О’Съливан, а тайландецът Тепчая Ун-Ну. Той го показа нагледно за пореден път по време на убедителната си победа с 4:0 над Джейми О’Нийл с впечатляващи брейкове от 123, 82, 139 и 105.

Още по-внушителни са показателите на Ун-Ну по отношение на скоростта на ударите - на него му трябваха само 14.5 секунди средно на изпълнение при успеха над О’Нийл. Съответно целият мач продължи само 38 минути и тайландецът уверено се класира за Откритото първенство на Англия.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зрител

    13 2 Отговор
    мисля, тази година, или лани, игра с рони. и тъй като рекламират младежа за мноо бръз, рони реши да му покаже кой кара влака. познайте дали не го отнесе, и като бързина, и като резултат.
    всеки трябва да си знае мястото. това на рони е на върха.
  • 2 Сандо

    4 0 Отговор
    Наистина е най-бързия,и наистина е много добър.Но бързината,с която играе,провокира допускането на детински грешки и това му пречи да заема по-предни места в турнирите.
  • 3 Добър е

    0 0 Отговор
    Рони вече няма желание нито за победа, нито за пари (има достатъчно и от двете). Тоя ще е напървите места в следващите няколко години и ще го замести.