22 Септември, 2021 19:50 2 241 2

Обезумели тифози на Фиорентина и Интер се млатиха във Флоренция (ВИДЕО)

  • фиорентина-
  • интер-
  • бой между фенове

“Нерадзурите” спечелиха с 3:1 на “Артемио Франки”, а малко след края на двубоя тифози на шампионите се биха с фенове на Виола

Сблъсък между фенове на Интер и Фиорентина се случи във Флоренция след края на мача между двата тима от 5-ия кръг на Серия “А”.

“Нерадзурите” спечелиха с 3:1 на “Артемио Франки”, а малко след края на двубоя тифози на шампионите се биха с фенове на Виола на Пиаца Алберти.

На трибуните на “Франки” във вторник вечерта е имало около 16 000 зрители, след като на стадионите в Серия “А” им бе позволено да посрещат футболни привърженици с 50% от капацитета си.

Ето и видео от баталните сцени:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Подмаймуни

    16 2 Отговор
    Даже при маймуните това не може да се случи, да се млатят заради въображаем интерес. Клубовете си менкат играчи и пари, а тези ще се избият от обич към тях.
  • 2 вместо да деФлорират италианки

    5 2 Отговор
    На дивана след нирвана и след девет месеца Мама