Last news in Fakti

22 Септември, 2021 20:53 2 588 7

Анатоли Нанков: Дано продължим с попаденията и срещу Левски

  • анатоли нанков-
  • цска-
  • хебър

„Няма по-хубаво от това да има конкуренция“, коментира помощникът на Стойчо Младенов след победата на ЦСКА над Хебър

Анатоли Нанков:  Дано продължим с попаденията и срещу Левски - 1
Кадър: Diema sport

Помощник-треньорът в ЦСКА Анатоли Нанков сподели след победата с 3:0 над Хебър от 1/16-финалите за Купата на България, че отборът е изиграл добър мач.

Той сподели, че за футболистите е важно това, че тимът бележи много голове.

„Добър мач за нашия отбор. Силно първо полувреме. Вкарахме три гола. Направихме нужното още през първото полувреме. През второто полувреме мачът се доиграваше. Закономерен резултат. Футболистите се постараха да направят всичко най-добро“.

„Хубавото е, че вкарваме, създаваме доста голови положения. Пропускаме, но вкарваме много, което е похвално за футболистите и за отбора като цяло. Дано продължим с попаденията и срещу Левски. Хубаво е, че създаваме много положения, пропускаме, но е хубаво, че и вкарваме много“.

„Естествено, но домакините от Хебър направиха похвала за ръководството и щаба. Съгласиха се да играят на хубав терен, като нашия. Хебър е качествен отбор, не играха лошо днес. Имат сили да се преборят за водачи във временното класиране. Дано да влязат в efbet Лига“.

„Няма по-хубаво от това да има конкуренция. В началото нямахме такъв голям избор. Завръщат се и футболисти като Жеферсон. Справят се чудесно тези, които получават по-малко минути“.

„Феновете да ни подкрепят във важните мачове в неделя и четвъртък за Лигата на конференциите. Предстоят ни важни двубои. Надявам се да ни подкрепят така, както го правят винаги“, заяви Нанков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гости

    6 8 Отговор
    Два гостуващи отбора в София😊. Хебър като домакин гостува в София а Етрополе по принцип е на гост на армията😊.
  • 2 Стоян Александров

    3 6 Отговор
    Да бееее те Левски са Хебър -продажниците. Ти и Петорчо сте много смешни бе. А онуй 5 на 1 как го коментираш бе разбирачо ? Дълбоките резерви Ви смазаха, а ти мълчиш. Разбирач. Пазарджик Ви мрази от днес за винаги. Отговори си защо ? Не Ви е срам.
  • 3 Закривам

    3 1 Отговор
    Кажи го това на привържениците на Хебър, дето чакаха този мач с нетърпение. Такъв отбор дето предава публиката си не е за А не е и за В група а е за закриване!!!
  • 4 ЛИТЕКС

    3 5 Отговор
    БАВО ЛИТЕКС КАТО ГОСТИ В СОФИЯ ПОБЕДИХТЕ ХЕБЪР !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.