Last news in Fakti

23 Септември, 2021 11:48 1 755 2

Масов бой на терена след мач от Лига 1

  • олимпик марсилия-
  • анже-
  • лига 1-
  • бой-
  • безредици

Мелето е станало след края на мача, завършил при нулево равенство

Масов бой на терена след мач от Лига 1 - 1

Феновете на Олимпик (Марсилия) и Анже си спретнаха масово сбиване на стадиона, на който се игра срещата от френската Лига 1 между двата тима, съобщава „RMC Sport“.

Мелето е станало след края на мача, завършил при нулево равенство. Според информацията, привържениците на гостите от Марсилия са нахлули на на терена след последния съдийски сигнал и са се сбили с фенове на домакините. В резултат на това са нанесени множество щети на стадиона на Анже.

Директорът на Олимпик (Марсилия) Жак Кардоза обяви, че вината за безредиците е на привържениците на домакините.

„Всичко започна от трибуната с феновете на Анже. Оттам хвърляха факли и бомбички. Нашите фенове обаче не трябваше да постъпват глупаво и да отговорят на провокациите. Въпреки всичко, не искам да обвинявам никого“, заяви Кардоза.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путин

    0 0 Отговор
    Нека се бият алжирците то африканците това са им обичаите
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.