Last news in Fakti

23 Септември, 2021 14:56 1 753 0

Заяви се още един кандидат в битката за БФС

  • христо порточанов-
  • бфс-
  • конгрес

Порточанов посочи конкретни идеи, с които ще промени българския футбол

Заяви се още един кандидат в битката за БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Порточанов се кандидатира за президентския пост на футболната ни централа. Това обяви самият Порточанов на пресконференция, на която заяви, че е готов да извърши революционна промяна в българския футбол.

Порточанов посочи конкретни идеи, с които ще промени българския футбол. Сред тях са изцяло нов Изпълком, в който да влязат хора, доказали се в своята сфера, мандатност на президента от два мандата. Той предлага и администрирането на футболното първенство да премине към професионалната лига, както и БФС да води международната дейност и стратегическите проекти във футбола. Ограничаването на чужденците извън ЕС, както и повече помощи за аматьорския и детско-юношеския футбол са друга важна част от неговата политика.

Припомняме, че преди дни собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че няма да се кандидатира, тъй като не му достига време за кампания.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА