24 Септември, 2021 16:15 1 235 0

Реал Мадрид ще направи всичко възможно, за да привлече Холанд през лятото

  • холанд-
  • мбапе-
  • реал мадрид-
  • селекция-
  • борусия дортмунд-
  • псж-
  • планове

Идеята на клуба е да привлече норвежеца и Килиан Мбапе през 2022 г.

Реал Мадрид ще направи всичко възможно, за да привлече Холанд през лятото - 1
Снимка: БГНЕС

Тъй като в Реал Мадрид вече работят усилено по осъществяването на сделката за привличането на Килиан Мбапе, от „кралския клуб“ отправят взора си и към другата перла, която искат да имат в короната си от догодина – Ерлинг Холанд.

Идеята на клуба е да привлече двамата през лятото на 2022 г. и около тях да построи нов отбор Галактикос. Въпреки това и с двата трансфера Флорентино Перес ще трябва да даде всичко от себе си, като Пари Сен Жермен вече отрязаха амбициите на „лос бланкос“ за Мбапе в края на летния трансферен прозорец.

С норвежеца ситуацията не е по-различна, тъй като има няколко заинтересовани клуба към него, които са готови да платят колосални суми, за да се сдобият с норвежката голова машина.

Головата форма на Холанд от началото на сезона накара Борусия Дортмунд да промени визията си относно бъдещето на играча. На „Сигнал Идуна Парк“ вече са убедени, че е почти невъзможно за го задържат и след следващото лято. Директорът на вестфалци Ханс-Йоахим Вацке дори заяви: „Разбира се, че ще бъде трудно да го задържим. Не казвам обаче, че е напълно изключено. Ще направим всичко, което можем. Трябва да имаме увереност в себе си, за да кажем, че отново ще намерим нов нападател на високо ниво“.

Тъй като Дортмунд е готов да преговаря, в Мадрид са уверени, че те ще имат предимство пред останалите, благодарение на добрите отношения между шефовете на двата клуба. Самият футболист има откупна клауза, която ще бъде активирана през 2022 г. и която принуждава „жълто-черните“ да улеснят напускането му, ако някой отбор е готов да плати клаузата на Холанд.

Желанието на норвежеца, който има 11 гола в 8 мача от началото на кампанията, също е да премине на „Сантиаго Бернабеу“ и към момента именно Реал Мадрид е най-отпред на опашката за Холанд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА