Last news in Fakti

24 Септември, 2021 18:15 1 542 1

Куман остава начело на Барса поне още една седмица

  • куман-
  • лапорта-
  • подкрепа-
  • уволнение-
  • треньор-
  • барселона

Въпреки лошите резултати от началото на сезона Жоан Лапорта няма намерение да взема незабавни решения относно бъдещето на нидерландеца

Куман остава начело на Барса поне още една седмица - 1
Снимка: БГНЕС

Роналд Куман ще продължи да бъде треньор на Барселона и в мача с Леванте, който е в неделя (3 октомври). Въпреки лошите резултати от началото на сезона и последното нулево равенство с Кадис, президентът на каталунците Жоан Лапорта няма намерение да взема незабавни решения относно бъдещето на нидерландеца.

Лапорта и Куман имаха възможност да разговарят при връщането на отбора от Кадис, като подобни разговори между двамата имаше и след мача с Байерн от Шампионската лига и този с Гранада в Ла Лига.

Според информациите, това е бил нормален разговор, в който са били анализирани различни обстоятелства от мача, както играта, така и съдийството, тъй като и треньорът, и Френки де Йонг бяха изгонени. Лапорта не е упреквал Куман, така че треньорът остава на мястото си, въпреки че мястото му сериозно се клати.

Сега за каталунците предстоят 3 важни мача преди паузата за националните отбори. Първо хората на Куман играят срещу Леванте в първенството, после с Бенфика в Шампионската лига, а накрая следва гостуване на шампиона Атлетико Мадрид. В тях отборът ще бъде воден от Роналд Куман, като това ще бъде последен шанс за него да си спаси мястото на „Камп Ноу“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Флорентино Перес

    3 0 Отговор
    Ако може да направят нов договор,ще бъде най-хубаво...С Куман начело,Реал няма да има конкуренция...