25 Септември, 2021 09:52 2 913 1

Най-после добри новини за Барселона

  • барселона-
  • ансу фати-
  • педри

Жорди Алба, Усман Дембеле и Серхио Агуеро няма да бъдат на разположение на Куман поне до края на октомври, а Мартин Брайтуайт ще се завърне в началото на януари 2022 г.

Най-после добри новини за Барселона - 1
Снимка: Twitter

Двама от младите таланти на Барселона Ансу Фати и Педри може да се завърнат в игра още тази седмица и да вземат участие в мача срещу Леванте в неделя.

Фати получи тежка контузия по време на двубоя от Ла Лига срещу Бетис на 7 ноември и се очаква да влезе в групата за първи път от над 10 месеца. Педри пък игра за последно на 14 септември срещу Байерн Мюнхен в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Д-р Хосе Карлос Нороня, който оперира Фати, е дал разрешение на футболиста да играе, но последната дума ще има Роналд Куман. Нидерландецът загатна, че бързоногото крило може да се завърне в игра срещу Леванте, но не изключва възможността това да се случи срещу Бенфика в Шампионската лига.

Жорди Алба, Усман Дембеле и Серхио Агуеро няма да бъдат на разположение на Куман поне до края на октомври, а Мартин Брайтуайт ще се завърне в началото на януари 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    1 0 Отговор
    Мъка, мъка, мъка.... Едно време барса и реал получаваха малко повече от половината от всички пари. Сега нещата се промениха и първи барса ще усетят разликата.