Last news in Fakti

25 Септември, 2021 15:30 2 417 19

Левски не е платил нито един лев на Петър Хубчев

  • левски-
  • петър хубчев-
  • обещетение-
  • съд

Бившият треньор на "сините" и асистентите му осъдиха клуба във ФИФА за близо 1 милион лева

Левски не е платил нито един лев на Петър Хубчев - 1
Снимка: БГНЕС

Левски не е платил нито един лев от обезщетението, което дължи на Петър Хубчев. Припомняме, че бившият треньор на "сините" и асистентите му осъдиха клуба във ФИФА за близо 1 милион лева, след като договорът им беше едностранно прекратен около година преди неговия край.

От "Герена" разкрика, че към днешна дата "сините" водят преговори с бившия защитник, за да опитат да го убедят да приеме по-малка сума. Иначе срокът за изплащането на дължимото изтича скоро и Петър Хубчев може да създаде много проблеми около лиценза на Левски, ако поиска.

Припомняме, че още преди 9 месеца, Левски изплати дължимите заплати на Хубси за периода, в който той работи на "Герена". Треньорът имаше да взима доста месечни възнаграждения преди да бъде уволнен от Наско Сираков. Именно това плащане спаси лиценза на "сините" за настоящия сезон, пише "Мач Телеграф".

Вчера "Гонг" твърдеше, че е платено на Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порно

    13 0 Отговор
    Така е , просто новината на Гонг е отпреди 9 месеца. Износили са я , и са я родили.
  • 2 Мърко ЕНД Вълко

    5 13 Отговор
    Ела Петьо на стадиона да ти платим “компенсация” до края на договора, който така не можа да изпълниш!
  • 3 ПЕЕВ

    8 11 Отговор
    ХУБЧЕВ, И ЧЕП ЗА БУРЕ НЕ СТАВА ОТ ТЕБ.
  • 4 Левскар

    6 13 Отговор
    Е нали си е взел парите за изработеното, не е чак такъв проблем. Другото е за една година дето си е бъркал в носа. Един нормален и достоен човек като не работи не взема пари, освен за 2-3 месеца докато намери нова работа. Този не иска да работи и да взема на готово. Странни хора има на този свят. Хубчев затвори вратата си за Левски и Национала.

    Коментиран от #11

  • 5 Монк

    14 1 Отговор
    Няма го вече Боко, покри се "благодетел" Шиши... Мъка, пари нема! А т. нар. собственик е лично отговорен за този милион, който сега трябва да се плаща на Хубчев. То е ясно, че Раев не пращи от акъл, но поне може да чете, да беше прочел договора преди да го уволни. А и защо никой не коментира, че една от причините Хубчев даже неотстъпчив е точно унизителния начин, по който е бил изгонен и липсата на елементарно човешко отношение от Раев. Е, като се прави на велик, сега да се оправя. Или пак ще молим привържениците да пускат СМС-и и да събират подаяния

    Коментиран от #9

  • 6 666

    9 5 Отговор
    Няма страшно. До края на сезона ще пуснат отбора да проси по кръстовищата и готово. Те за друго и без това не стават.
  • 7 Иванчо

    5 9 Отговор
    Няма такъв жалък боклук като тоя! Мижитурка гладна.
  • 8 Реалист

    4 8 Отговор
    Голям наглец е Хубчев! Оказа се и некадърник категории треньор...завинаги си отряза пътя за БГ футбола, а от чужбина се натискат за него, както от Компостела все още пращат оферта на Едномъдия :)
  • 9 Алчност

    3 7 Отговор

    До коментар #5 от "Монк":

    И какво е виновен Сираков? На Хубчев заплатата е като на Мауриньо а Левски няма пари. Това което е искал Сирсков е да ореже разходите. Нормално е по цял свят човек който не работи да вземе някакво обезщетение, но не и за една година напред. Още повече че става въпрос за Левскар. Да е жив и здрав, алчността не прощава на никого.

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #9 от "Алчност":

    Не си ти този, който ще определя кое е ноемално и кое не. По цял свят се подписват договори точно с тази цел, за да няма после нормално и ненормално според единия и другия. Левски да са мислили, когато са подписвали, а Раев да е чел преди да гони!

    Коментиран от #13

  • 11 Велин

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Левскар":

    Браво бе. А нещо за договор и клаузи да си чувал!? Що Сираков не се е разбрал с Хубчев когато му е прекратил договора,а? Сега като се е правил на мъж когато го е гонил ще трябва да „плаща като поп”.
  • 12 Велин

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Алчност":

    Погледни от друга страна. Не за година напред, а за оставаща една година от договора. И сигурно Левски са били без треньор през тази една година и са спестили много пари!?

    Коментиран от #14

  • 13 Левскар

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Морал и закон нямат нищо общо. Което е по закон това ще си получи. Това обаче ще има последствия за него всички виждат и преценяват. Да е жив и здрав поне на Герена никога повече няма да стъпи.
  • 14 Алчност

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Велин":

    Сираков няма кристална топка да предположи това. ЦСКАри що се правите на ударени какво стана с Любо Пенев? Наскоро през същото мина Киров от Арда. Изобщо да изброявам ли за 7 кръга колко треньори се смениха?

    Коментиран от #16

  • 15 Трезво мислещ българин

    1 1 Отговор
    А , ако вие стоите по цял ден на работното място и не вършите нищо? Шефът ще иска да ви уволни за несправяне с работата ,нали? И трябва да си много нагъл да искаш компенсация за това , нищо че си с договор. Някой помни ли Хубчев да е свършил нещо в "Левски"?

    Коментиран от #17

  • 16 Велин

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Алчност":

    Нещо бъркате. Не съм „ЦСКАр”, а ботевист. Сираков винаги съм го харесвал но на терена, като футболист. Ама като ръководител май не става. Явно човекът не се различава от юовечето хора- парите ги променят.
  • 17 Велин

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Трезво мислещ българин":

    Я ми кажи кой треньор в последните 10 години е свършил нещо в Левски, дай резултати. И ако в договора са заложени конкретни изисквания, а не са изпълнени Левски нямаше да дължи нищо. Явно някой, в случая Сираков не си е свършил работата при подписването на договора. Що обвинявате Хубчев!?!? Той си иска сумата по договора и може би е прав!?

    Коментиран от #18

  • 18 Сирака

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Велин":

    Ти наред ли си???? Сираков го е нямало като се подписва договора! Това е грешка на Павел Колев и Божков.

    Коментиран от #19

  • 19 Велин

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Сирака":

    Прав си. Сираков "наследи" от Хубчев от предишното ръководството. И въпреки това що не е прочел договора!?!? За да ги осъди значи е в правото си. Сега ще плащат до дупка.