Last news in Fakti

28 Септември, 2021 12:05 2 607 5

Ясни са всичките кандидати за властта в БФС. Вижте кои са те

  • бфс-
  • кандидати-
  • президент-
  • конгрес

Общо шестима са кандидатите за поста президент на Българския футболен съюз

Ясни са всичките кандидати за властта в БФС. Вижте кои са те - 1
Снимка: БГНЕС

Вече са ясни всички кандидати за президент на БФС на предстоящия извънреден конгрес на 12 октомври. Крайният срок за подаване на документи беше вчера – 27 септември.

Общо шестима са кандидатите за поста. Документи за участие в конгреса са подали досегашният шеф Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Христо Порточанов, спонсорът на Марица Пловдив Христо Христов, мениджърът Георги Захариев и Ивайло Дражев, бивш собственик на Черноморец-Бургас от София.

Специална комисия ще разгледа документите на всички кандидати, за да обяви решението си на 1 октомври, когато ще бъде публикуван окончателен списък за конгреса.

Общото събрание трябва да се състои на 12 октомври от 10 часа сутринта в зала 1 на НДК, като то бе свикано по съдебен ред от Димитър Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганди

    3 0 Отговор
    Тоз нац. с Дражев откъде изпълзя бре. Ама и оня вадещия пищови и той не лъже.
  • 2 аха

    5 0 Отговор
    странно как се появиха изведнъж толкова кандидати и от всичките само Бербатов е обикалял цялата страна да представи екипа си и програмата си и дали няма да стане така, че на конгреса останалите кандидати да си дадът гласовете за Михайлов ако нещата са на кантар
  • 3 плюс минус

    5 0 Отговор
    Не разбирам от спорт, но и там трябва да има ограничение на мандатите, например два. После ръководителят на каквото и да е започва да дава "заето". Дългата във времето власт е вредна и за управляваните, и за управляващите.
  • 4 дико

    2 0 Отговор
    Дражев - барабар петко с мъжете .
  • 5 Кико

    1 0 Отговор
    Защо толко масрафи,конгреси,хотели? Как каже Бате Венци е миродавно и край! Същото важи и за парламентарните избори-как каже Бат Венци ( и този над него разбира се)!