Last news in Fakti

28 Септември, 2021 16:42 2 011 1

Дубайска компания спасява Барселона

  • барселона-
  • дубай-
  • заем

Най-хубавото е, че парите могат да бъдат върнати след цели 12 години

Дубайска компания спасява Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

На истинско чудо могат да се зарадват скоро всички фенове на испанския гранд Барселона. Според местната телевизия 8TV на клуба е предложен заем от 1,5 милиарда евро от неназована засега дубайска компания.

Най-хубавото е, че парите могат да бъдат върнати след цели 12 години. Информацията се допълва от това, че лихвите по кредита са достатъчно ниски, за да натежат на клуба.

Припомняме, че Барса призна за дългове в размер на 1,35 милиарда евро към различни кредитори, което блокира много от проектите и трансферите на каталунците.

Според 8TV от Барселона вече разглеждат всички подробности по офертата и скоро трябва да обявят дали ще приемат парите.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Fuji

    2 0 Отговор
    Някой направи огромна далавера там.
    От най-успешния и печеливш клуб през 21 век, стигнаха почти до фалит. Как става това, никой не знае? Не може клубът с най-голям оборот да се докара до това положение по естествен път. Най-вероятно техните ръководители са били на стаж при българските управници, за да научат това-онова за далаверите.