Last news in Fakti

28 Септември, 2021 21:14 4 334 9

Във Великобритания става страшно: Легендата на Манчестър Юнайтед налива гориво с туба (ВИДЕО)

  • манчестър юнайтед-
  • горива-
  • пол скоулс

Припомняме, че липсата на шофьори на камиони удари тежко по разпространението на горива, което доведе до презапасяване и липса на гориво в много части от страната

Във Великобритания става страшно: Легендата на Манчестър Юнайтед налива гориво с туба (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Кризата в доставката на горива във Великобритания започна да оказва сериозно влияние и на футбола на Острова.

Нападателят на лондонския Милуол Мат Смит показа, че макар да получават в пъти по-високи заплати от обикновените хора, футболистите също могат да имат техните проблеми.

Футболистът поиска съвет от приятелите си в социалните мрежи къде в Лондон има работеща бензиностанция и помоли, ако никой не може да му помогне с такава информация, поне да го закара на тренировка.

Припомняме, че липсата на шофьори на камиони удари тежко по разпространението на горива, което доведе до презапасяване и липса на гориво в много части от страната.

По-рано днес пък легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс беше заснет край пътя да долива гориво от туба от свой приятел, а дъщеря му Алиша сподели кадрите в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    28 3 Отговор
    Кое е страшното? Те първа, британците ще се разпаднат на 4те оригинални части. С лекото съдействие на халифат и лов на бели хорица. Всичко се Връща, на тоя свят!
  • 2 ????

    9 6 Отговор
    Най обичат хората на чужди гробища да реват! Колко страшно става? Не виждам масово да се опитват да преплуват Ламанша или да преминават на тумби под него по тунела. Всяка коза за свой крак!
  • 3 123

    9 9 Отговор
    Велика нация, ще се справи....
    Но трябваше ли сама да си причинява тези трудности? Борис си знае, той обещаваше, а много му вярваха
  • 4 баба ти от бг

    2 1 Отговор
    ха, ха, ха! браво на Голдман Захс! Обичам ги ! За които не са учили световна икономика!?!?!
  • 5 Грульо

    6 2 Отговор
    Полека лека ги зануляват. Прекалено много въглероди си позволяват да отделят богатите нации и ще ги научат да консумират по-малко научнотехнически придобитъци. Щом българите могат да живеят с 600 лева заплата и 300 пенсия, значи и те ще могат. :D Ето, казаха днес че с 10 години намалили продължителността на живота с ковит пандемията, едва ли ще спрат дотук с терора, но ми е чудно защо просто не кажат на целия свят сами да се ограничат, а прилагат мерки все едно хората са добитък и не разбират от дума. :D
  • 6 mdaaaaaa

    1 0 Отговор
    :( нали..ще има Premier league?!? Моля ви! някой да ми обещае! Те имат самолети с тях ще прехвъркат нали, нали?
  • 7 До журналиста писач.

    6 2 Отговор
    Ти си изключително т@п....Факти е помийна ям@.
  • 8 Лудница

    5 1 Отговор
    Ще научат всички на работа, няма англичанина да лежи и да прави деца да живее от помощи, а да му бачкат ганчовците. Всеки ще трябва д се понапъне за да си изкара прехраната.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.