Last news in Fakti

29 Септември, 2021 11:50 10 846 7

Кристиано Роналдо вбеси колегите си в Манчестър Юнайтед

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • хранене

Португалецът е известен като заклет почитател на здравословната храна, но това явно не се харесва на съотборниците му

Кристиано Роналдо вбеси колегите си в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Завърналият се в Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо вбеси колегите си с опитите си да се намеси в начина на хранене на тима.

Португалецът е известен като заклет почитател на здравословната храна, но това явно не се харесва на съотборниците му. Роналдо поискал от готвача на Юнайтед да заложи на яйца, киноа, авокадо, риба и други морски дарове в менюто, а желанието му веднага е било изпълнено.

"Стана така, че в даден момент не докосвахме нищо от това, което беше на масата. Момчетата започнаха да си шепнат един на друг и гледаха как само Роналдо си хапва с удоволствие. В чинията му имаше киноа и авокадо, нещо което никой от нас не би ял", разкри съотборник на Роналдо, допълвайки, че недоволството срещу новото меню започва да расте.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това

    14 17 Отговор
    португалско ц..анче започна да се изживява и като вещ в неща, които са над неговата компетентност. Че е добър, добър е - но такива като него са доста. И умее да се търкаля "убедително" за дузпа - и в Разград направи този номер.
  • 2 хаберих

    9 5 Отговор
    Голям и зелен праз. Да ядат обесени ядки и варени морковчета,варена царевица,ориз,грах и зеле.
  • 3 инж технолог

    9 2 Отговор
    При тези големи физически натоварвания е полезно да ядат пилешки,телешки и пуешки пържолки. Да бъдат гарнирани с печени червени чушки,домати на салата и хубави сирена.
  • 4 гадно

    5 2 Отговор
    Последно Крисиано както сте го написали или за Кристиано Роналдо става въпрос? Уточнете се че грешката не е само в заглавието, а и в текста.

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Еииий

    5 1 Отговор
    е ййй факти вие от къде знаете всичко....... Това...
  • 7 ква грешка

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "гадно":

    За Пеналдо става дума. Всички го познават.