Last news in Fakti

29 Септември, 2021 17:07 4 855 2

Първо във ФАКТИ: Локо (Сф) е в напреднали преговори с мощен спонсор

  • локомотив (софия)-
  • нов спонсор-
  • компания за залози

"Столичните железничари" са близо до споразумение с чуждестранна компания за залози

Първо във ФАКТИ: Локо (Сф) е в напреднали преговори с мощен спонсор - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Локомотив (София) е много близо до финализирането на договор с потенциален нов спонсор, научи ФАКТИ.

Според наши източници, става въпрос за гръцка компания за спортни залози, която ще налива около 1 милион годишно в клуба.

Ако всичко завърши по план, то се очаква съвсем скоро партньорството да бъде обявено официално. За подобни преговори загатна и благодетелят на столичното Локо - Иван Василев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бозата

    6 9 Отговор
    Основен спонсор на кантонерите е цеха за боза в Радомиср. Радомирската боза е най-известната боза в България. С нейна помощ и с помощта на съдии като варненеца Др. Драганов , жепейците ще се спасят от изпадане.
  • 2 жепеец

    6 6 Отговор
    Голям спонсор, освен бозата, ще е и фалиралото жепейско дружество. То ще отпусне по 500 лева на годината на футболистите от престижния квартал Надежда.