Last news in Fakti

30 Септември, 2021 11:21 2 037 10

Ето какви футболисти иска Мъри за Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • селекция

Опитният специалист желае да притежава играчи, правещи разликата в мачовете

Ето какви футболисти иска Мъри за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Станимир Стоилов иска да привлече през зимата двама чуждестранни играчи, които да са с качествата на Георги Миланов. Опитният специалист желае да притежава играчи, правещи разликата в мачовете. Такива български свободни агенти няма, а сините нямат ресурси да купуват.

Мъри е много доволен от професионализма и работата на бившия национал на България. Ясно се вижда, че в момента той не е в необходимото физическо състояние, но се наблюдава, че футболното у него не е изчезнало. Това бе показано в дербито срещу ЦСКА, когато през първото полувреме той нацели десния страничен стълб на Густаво Бусато, а след това реализира много красиво попадение със задна ножица.

Стоилов иска да има поне още двама такива играчи, които освен да правят разликата, и да помагат при израстването на младите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    4 0 Отговор
    Ами хубаво е и е естествено да иска,щото с този материал буре не става....

    Коментиран от #6

  • 2 Лост

    1 0 Отговор
    Безплатни естествено.
  • 3 Мъри,

    4 0 Отговор
    И Роналдо да вземеш докато си зависим пт ПЕРУКАТА и вземаш на кило, победи няма да видиш. Защо не кажеш че малката Перука е виновен за головете срещу Локо П и втория на ЦСКА

    Коментиран от #5, #8

  • 4 Левскар

    3 0 Отговор
    Няма защото Мъри не гледа достатъчно добре. Левски да Разгледат Втора Лига, там има момчета, които играят много по-добро от тези в Левски, просто не са черни или не са си платили под масата...
  • 5 Цска

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мъри,":

    Защото ще е треньор на Хасково геби, още на двугия ден
  • 6 Цска

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мим":

    Защото ще е треньор на Хасково геби, още на двугия ден
  • 7 Цска

    2 3 Отговор
    На раковски на пазара продават евтини, бракувани телета, да иде в неделя, все ще избере нещо добитък за легендарния лефски или чака да мине мача с Бока хуниорс
  • 8 Левскар

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мъри,":

    Защото не е вярно. Оставен сам срещу вратаря и то опитен нападател като Каиседо какво очакваш??? Вината е на Шелис стои зад него и го изпусна. Каква е тази злоба към човека само заради баща му не ви разбирам.

    Коментиран от #9

  • 9 Първо

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Левскар":

    Перука скочи с краката напред като новобранец. Второ втория гол срещу Локо П си е само негов. Клекна като преди. Спаси две положения срещу ЦСКА след нескопосано провеждане на нападателите. Гола вода е. С наднормено тегло, забавени рефлекси и всеки мач му мушкат най-малко по 2 гола и хока другите и се прави на мъж. Нали си беше тръгнал, защо се върна?

    Коментиран от #10

  • 10 Левскар

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Първо":

    ЦСКАри смешни сте. Не е виновен Шелис, че стои зад него пази го и го изпусна, че и го остави да го надбяга, Михайлов бил виновен. И то сам срещу Касейдо, който си е топ нападател, аз въпреки че съм Левскар не мога да си кривя душата, че е добро момчето. Точен удар в ъгъла на вратата, и то в близкият ъгъл, Михаилов мислеше, че ще бие в другият.