30 Септември, 2021 16:11 7 221 6

Тайсън Фюри отказа да се подиграва за загубата на Антъни Джошуа

  • тайсън фюри-
  • антъни джошуа-
  • бокс

Надявах се Джошуа да спечели битката им, но той не можа

Тайсън Фюри отказа да се подиграва за загубата на Антъни Джошуа - 1


Шампионът на Световния боксов съвет в тежка категория Тайсън Фюри отказа възможността да се подиграва за загубата на Антъни Джошуа, който бе надвит от Александър Усик и загуби трите си пояса на другите боксови федерации. Фюри предстои да осъществи трилогията си с Дионтей Уайлдър на 10 октомври, а при евентуален успех ще може да мисли за обединяващ удел с Джошуа или Усик.

Тъй като в момента двубоят Фюри - Джошуа е под въпрос, Циганския крал изрази съжалението си, че потенциално може да загуби възможността за огромен хонорар от британския дуел в “кралската дивизия”.

“Надявах се Джошуа да спечели битката им, но той не можа. Причините не са моя работа. Гледах двубоя и мога да кажа, че бях много разочарован от загубата му. В момента мисля единствено за това как да победя Уайлдър, като за мен той е най-опасният боксьор в тежка категория.

Според мен Уайлдър ще победи с лекота и Джошуа, и Усик, и който и да е друг в дивизията. Единствено мен не може да победи.

Съветът ми към Джошуа за реванша е да се придържа към нещата, които знае как да прави. Да настъпва напред и да не спира да пробва удари.

Не съм такъв човек да ритам някого, докато е паднал на земята. Това не е стилът ми. Обичам да се заяждам с хора, които се справят добре, които са много успешни в попрището си. Няма да обиждам човек, който вероятно не се е чувствал по-зле в живота си и вероятно е емоционално нестабилен след такава голяма загуба при толкова дълга хегемония.

Усик си свърши работата, а сега Джошуа трябва да направи същото”, каза Фюри, цитиран от ВВС.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УЧУДВАЩО УМНИ ДУМИ

    19 3 Отговор
    За. Човек ЯЛ КЮТЕЦИ ПО ГЛАВАТА СИ...
  • 2 ПОМНЕТЕ СИИИЧКо Е ПОЛИТИКА

    4 12 Отговор
    НУЖНО Е ДА СЕ ОМАЕ БЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАРОД ПЪК И ТАКА БУКМЕЙКЪРИТЕ ПЕЧЕЛЯТ ПОВЕЧЕ....
  • 3 vasik atanasova

    6 12 Отговор
    уалдер ще нокалтира фюри и нещата стават интересни
    с нетърпение чакам двубоя
  • 4 стоян георгиев

    8 6 Отговор
    фюри нека е спокоен след като си свърши работата с джошуа усик ще си свърши работата и с него.усик не си оставя работата по средата.именно така постъпи в долната категория.събра всички пояси за няколко мача и му се наложи да сменя категорията.
  • 5 ВинДизел

    7 3 Отговор
    Предлагам да изкараме Усик , Джошуа, Уайлдър, Фюри, да им дадем по една купа и Бокса да се зАкрие като спорт. Не виждам никакъв смисъл от този спорт.
  • 6 0808

    6 4 Отговор
    ... смятам че Джошуа продаде мача..ще видите че на реванша ще спечели..