Last news in Fakti

1 Октомври, 2021 13:45 1 784 1

Хари Кейн: Дори не очаквах да играя

  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • мура

Кейн се надява, че тези голове ще дадат нов тласък на представянето му, тъй като до момента той все още не е вкарал във Висшата лига през сезона

 Хари Кейн: Дори не очаквах да играя  - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Тотнъм и капитан на английския национален отбор Хари Кейн призна, че не е очаквал да играе в мача срещу словенския Мура. Той обаче влезе след почивката и вкара хеттрик за успеха с 5:1. Това беше негов 13-и хеттрик с екипа на "шпорите".

Кейн се надява, че тези голове ще дадат нов тласък на представянето му, тъй като до момента той все още не е вкарал във Висшата лига през сезона.

"Всеки нападател иска да вкарва голове. Може би не очаквах да играя в този мач, но беше хубаво да запиша минути", каза скромно Кейн след мача.

"Хубаво чувство е, когато видиш как топката спира в мрежата. Да се надяваме, че ще продължим това и през уикенда. Хубаво е да влезеш от пейката и да вкараш няколко гола", добави нападателят.

Мениджърът на тима Нуно Еспирито Санто каза, че отборът му се е нуждаел от инжекция с енергия, която е била осигурена от резервите Хари Кейн, Хюн-Мин Сон и Лукас Моура.

"Беше важен начинът, по който играем. Добър резултат и по този начин ще се подготвим по-добре за следващия мач. Много позитивни неща се случиха", каза португалецът.

Тотнъм играе срещу Астън Вила през уикенда във Висшата лига, а в момента е на 11-о място във временното класиране с 9 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така е

    2 0 Отговор
    ЕВРЕИНА ЛЕВИ,НЕ ГО ПУСНА В МАН.СИТИ СРЕЩУ РЕКОРДНИТЕ 120млн.ПАУНДА И ДА ВЗИМА ПО 400хл.ПАУНДА НА СЕДМИЦА,А СЕГА ИСКА ДА МУ ИГРАЕ.