2 Октомври, 2021 17:45 1 503 0

Ботев (Враца) и Локо (София) сътвориха зрелище, но не се победиха

  • ботев (враца)-
  • локомотив (софия)-
  • 2:2-
  • efbet лига

Резултатът бе открит от домакините още в осмата минута

Ботев (Враца) и Локо (София) сътвориха зрелище, но не се победиха - 1

Отборите на Ботев (Враца) и Локомотив (София) завършиха наравно 2:2 в мача помежду си от десетия кръг на efbet Лига. Двата тима направиха едно лудо първо полувреме, в което паднаха и четирите гола. В края на мача пък домакините останаха с двама души по-малко, но гостите не стигнаха до пълния обрат.

Резултатът бе открит от домакините още в осмата минута. Тогава при едно центриране от фаул Дориан Бабунски засече топката при задната греда и даде преднина на Ботев.

Само четири минути по-късно резултатът вече беше 2:0 в полза на тима от Враца. Центриране от корнер и Антонио Георгиев засече топката с глава. Стражът Александър Любенов излезе много неразчетено и оголи рамката на вратата си.

В 20-ата минута Локо намали резултата. Вратарят Красимир Костов не успя да улови една наглед лека топка и я предостави на Илия Димитров в наказателното поле. Нападателят на гостите първоначално стреля в тялото на стража, но при втория опит успя да прекара топката във вратата.

В 30-ата минута Локомотив изравни резултата. Александров получи топката на границата на наказателното поле и с мощен шут с левия крак не остави шансове на Костов.

До края на първата част Ботев (Враца) имаше две положения да отбележи трети гол, но първо Любенов изби удар на Юлиян Ненов, а след това Бабунски не успя да засече топката от малък ъгъл.

В 53-ата минута гол на домакините бе отменен заради много тънка засада. Матеус засече топката във вратата, но при предишния пас играч на Враца бе на сантиметри зад защитата на Локомотив.

Постепенно играта се изравни, и положенията пред двете врати намаляха. Темпото спадна и срещата тръгна към подялба на точките. В края на мача обаче стана по-напрегнато на терена и домакините останаха с двама души по-малко в една и съща минута. Красимир Тодоров удари в лицето съперников играч при едно единоборство и след разглеждане от ВАР съдията му показа директен червен картон. В същото време Йоан Бауренски реагира бурно в знак на протест и получи жълт картон, който се оказа втори за него. Така или иначе нямаше време за масиран натиск на гостите и срещата завърши наравно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА