Last news in Fakti

2 Октомври, 2021 19:55 1 573 5

Славия зацикли. "Белите" загубиха точки и срещу Пирин

  • славия-
  • пирин-
  • 1:1-
  • efbet лига

"Орлетата" дадоха много сериозен отпор на футболистите на Златомир Загорчич

Славия зацикли. "Белите" загубиха точки и срещу Пирин - 1
Кадър: Diema sport

Отборите на Славия и Пирин (Благоевград) завършиха при резултат 1:1 в сблъсък от 10-ия кръг на efbet Лига. Първото попадение падна във вратата на "белите", а в негов автор се превърна Станислав Костов (67). Две минути по-късно Емил Виячки донесе точката за своя тим.

Първата интересна ситуация се откри пред гостите. Станислав Манолев проби oтдясно и пусна успореден пас, но Брахими не успя да отправи хубав удар.

В 11-ата минута Станислав Костов стреля от дистанция, но Светослав Вуцов успя да се справи.

В 33-ата минута футболистите на Славия бяха близо до първия гол в сблъсъка. Тони Тасев проби по дясното крило, след което намери Радослав Кирилов, който стреля силно, но топката се отби в десния страничен стълб и излезе в корнер.

В 39-ата минута гостите от Благоевград имаха отличен шанс да накажат грешка в защитата на Славия. Старокин открадна топката и намери Станислав Костов. Нападателят напредна и шутира силно, но стражът на домакините се намеси майсторски.

Секунди преди края на първата част Тони Тасев също опита удар от дистанция, но право в ръцете на Петър Петров.

В 58-ата минута Иван Минчев стреля от фал, но кълбото не попадна в целта.

В 66-ата минута Мохамед Брахими също шутира от далечна дистанция, но без да затрудни Вуцов. Секунди по-късно обаче "орлетата" наказаха грешка на Емил Виячки. Станислав Манолев и Станислав Костов излязоха очи в очи със стража на "белите", а капитанът намери Костов, който ознаменува своя рожден ден с гол.

Две минути по-късно грешникът за гола на гостите Емил Виячки успя да изкупи вината си. Бранителят засече топката с рамо след центриране от корнер, за да изравни резултата.

До края на мача преобладаваше основно битката по терена, като логично двата отбора поделиха точките на стадиона в столицата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ддр

    3 0 Отговор
    Защо ли влязох в този сайт?Никога повече.Нивото е ужасяващо.Павел Ковачев-белокожия,давай все така😃Успех
  • 2 Сиганин

    5 0 Отговор
    Бат Венци си знае работата.
    Натягаш се в началото после продаваш.
  • 3 Петрол

    4 0 Отговор
    Бензинджията пак започна да продава мачове.С такъв президент Славия нищо добро не я чака.
  • 4 резил

    5 0 Отговор
    Още в началото бе ясно как ще завърши мача.На следващия мач на стадион Славия ще има не повече от сто човека заедно с длъжностните лица. Славистите са отвратени от търгашеството и гешефтарството.
  • 5 алъш вериш

    3 0 Отговор
    Важно е търговията да върви, джобовете да се пълнят, а за отбора да мислят привържениците- ако още ги има.