Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 09:51 2 560 9

В Левски се забъркали в голяма каша с марка „Панама“

  • левски-
  • хосе кордоба-
  • фифа-
  • индепендиенте чорера

Кордоба все още се води играч на Индепендиенте Чорера от Панама, с който се води доста тежка кореспонденция

В Левски се забъркали в голяма каша с марка „Панама“ - 1
Снимка: БГНЕС

В Левски се забъркали в голяма каша с марка „Панама“. „Сините“ най-вероятно няма да могат да ползват Хосе Кордоба до Нова година.

Още при привличането му нещата не тръгнаха гладко. Защитникът дойде в София и започна тренировки на „Герена“, но бе представен от „сините“ едва след няколко дни. Причината за това са били сериозни неразбории около правата му. Мениджърите му твърдели, че те са тяхно притежание, което е в разрез с новите правила на ФИФА, но се оказало, че нещата не стоят така.

Кордоба все още се води играч на Индепендиенте Чорера от Панама, с който се води доста тежка кореспонденция. Кордоба обаче бе представен като преотстъпен на Левски от Етър. След това пред „сините“ изникна нов проблем – изваждането на работна виза за Кордоба. Защитникът има такава, която му бе извадена от Етър, но я губи в момента, в който подписва със „сините“. Причината е, че това е стандартна процедура при чужденците, които нямат паспорти от ЕС.

Защитникът е със спрени права за неопределен срок. Причината е, че от БФС са се обърнали към ФИФА, която да реши какво да предприемат около трансфера на Хосе Кордоба от Етър на „Герена. На „Герена“ вече подготвят защитата на своята позиция пред световната футболна централата. Най-вероятно клубът ще бъде представляван там от Иво Ивков, който се спряга и за нов изпълнителен директор на клуба.

Очаква се казусът да бъде разплетен в края на декември, когато изтича договорът между Етър и панамците за преотстъпването на Хосе. „Виолетовите“ пък нямат право да го задържат заради новите рестрикции за чужденци във Втора лига.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С две думи

    13 5 Отговор
    Наско и Мъри да си бият камшика по желание

    Коментиран от #8

  • 2 3.14К

    17 3 Отговор
    Панама, Магнитски, Рико, Пеевски, 500 000, лиценз, Батков, донос, НАП, Казан, ракети, провокации, симулации, дузпи, дадени, недадени, Т. Русев, Касабов, Тити, Раев, "когато чавка ти изпие мозъка".
  • 3 Ха ха ха🤣

    11 3 Отговор
    Какъвто "собственика" (приносителя), такива юристите, такива и футболистите.
  • 4 Срам !

    10 2 Отговор
    От айдуци толкова.Големия Левски ! С панамски цигани !
  • 5 Фернандо Магелан

    5 0 Отговор
    Ей цял свят обиколих, за да открия и да докарам от другия край на света най- най- най-добрия лев бек! И накрая се оказва,че съм докарал нелегален мигрант!
  • 6 Ганди

    6 0 Отговор
    Как ги намират тез мини та ги настъпват постоянно ве. Така е като няма пара за добър играч с чисти документи ей това става. То са невзе един свестен качествен играч, само плява. Разбиха го тоз отбор ей.

    Коментиран от #7

  • 7 Етър

    1 5 Отговор

    До коментар #6 от "Ганди":

    Момчето идва от Етър. Наблюдавано е цял сезон. Игра за Етър сега за Левски не може. Живи и здрави да са всички.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 антрашпиц

    1 1 Отговор
    То па голям зор за един панамски циглак бе .Тоз отбор никога не е имал добри играчи ...