Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 22:08 2 779 4

МВР излезе с информация по случая с пребития футболист!

  • струмска слава-
  • миньор перник-
  • борислав никифоров

Около обяд в заведение за бързо хранене в пернишкия квартал "Изток" възникнал скандал между трима непълнолетни младежи

МВР излезе с информация по случая с пребития футболист! - 1
Снимка: БГНЕС

Като "свада от личен характер" определи в официално съобщение ОД на МВР - Перник инцидента с футболиста са Струмска слава (Радомир) Борислав Никифоров, станал на 4 октомври. Същия ден около обяд в заведение за бързо хранене в пернишкия квартал "Изток" възникнал скандал между трима непълнолетни младежи. В резултат е пострадал 17-годишният Никифоров, на който е причинена лека телесна повреда.

По случая незабавно е започната полицейска проверка във Второ - РУ Перник. Извършителите на хулиганската проява са установени. Случаят се наблюдава от Районна прокуратура - Перник.

На 4 октомври от Струмска слава /Радомир/ обявиха, че техният нападател Борислав Никифоров е бил пребит часове преди дербито с Миньор /Перник/ от фенове на "чуковете". На следващия ден от фен клуба на "жълто-черните" реагираха остро и се разграничиха от деянието.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радомир

    9 0 Отговор
    У Винкелград това си е ежедневие!
  • 2 спокооо

    1 0 Отговор
    дойдеме ли в Радомир нЕма да има един Бит а сто,знаят какво става на техен терен….после пак ни пишете и си имайте едно на ум щом идвате тука,без джендери трети и пети пол-всички под железото до последно

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Въпрос

    3 0 Отговор
    Абе тука един съсед полицаи имам ако му шляпна два бързи пак ли ще мина по тънката лайсна - свада от личен характер?