Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 14:30 1 243 0

Седем българи ще се бият на Европейското по бокс за младежи

  • даниел кирилов-
  • красимир джуров-
  • радослав росенов-
  • уилям чолов-
  • георги стоянов-
  • георги стоев-
  • кирил борисов

Състезанието е планирано за периода 14-24 октомври

Седем българи ще се бият на Европейското по бокс за младежи - 1
Снимка: Shutterstock

Седем български боксьори ще бранят родната чест на предстоящото Европейско първенство за младежи в Будва тази година, научихме от БНТ.

Подготовката върви по план. Бяхме предвидили участие на първенството да вземат осем боксьора, за съжаление, в категория до 68 кг на един от последните спаринги Румен Руменов счупи палеца на дясната си ръка и няма да може да участва. По този начин отборът намалява с един човек. Участваме с един доста опитен и добре подготвен състав. Няма боксьор от тези, които участват на това първенство, който да не е участвал на голямо първенство. Само един от тях не е печелил медал в различните възрасти. Момчетата са достатъчно опитни и са наясно какво трябва да направят, за да постигнат добър резултат и мисля, че са много добре мотивирани", коментира старши-треньорът Борислав Бояджиев.

Радослав Росенов и Уилям Чолов заминават с отбора, за да се опитат да защита титлите си от предходните 4 шампионата на „стария континент“, докато Даниел Кирилов, Красимир Джуров, Георги Стоянов, Георги Стоев и Кирил Борисов ще преследват първи триумф в турнира.

Първенството е предвидено да се състои между 14-24 октомври в черногорския град.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА