Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 10:31 4 883 8

„Машинации на Михайлов”: футболен агент ще обжалва решението на Конгреса

  • бфс-
  • георги градев-
  • борислав михайлов-
  • делегати-
  • димитър бербатов-
  • конгрес

Градев е категоричен, че ако настоящият президент спечели отново, ще обжалва

„Машинации на Михайлов”: футболен агент ще обжалва решението на Конгреса - 1
Снимка: БГНЕС

Футболният агент Георги Градев, който е делегат на "Балкан" Варвара се оплака, че не е допуснат до конгреса, предаде bTV. От 10 часа днес в НДК се провежда Конгресът на БФС по избори на президент.

Според бившия вратар, всичките му документи са легитимни, а оставането му извън сградата определи като "машинации на Михайлов". Градев е категоричен, че ако настоящият президент спечели отново, ще обжалва решението на конгреса.

Основните конкуренти за президентския пост в БФС са настоящият президент Борислав Михайлов и рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов. Михайлов е начело на българския футбол от 2005-а година насам, като вече изкара четири мандата като президент на родната централа, макар че за година и половина от настоящия си мандат бе в оставка, преди изненадващо да я оттегли в края на април тази година. От своя страна Бербатов, в чийто екип са бившите му съотборници в националния отбор Стилиян Петров и Мартин Петров, както и настоящият член на Изпълкома Петър Величков, проведе активна кампания в последните месеци, в която обиколи България, за да се срещне с почти всички клубове, които са членове на БФС.

Интегрална бюлетина и 8 урни ще са на разположение на делегатите на клубовете, които имат право на глас. На конгреса ще присъстват и представители на ФИФА и УЕФА. Провеждането на конгреса струва 400 000 лева, а от РЗИ дадоха редица напътствия за спазването на противоепидемичните мерки. В последните седмици към ръководството на БФС бяха отправени редица обвинения, заради начина на разходването на средствата на централата, опити да бъде спряно провеждането на извънредния конгрес, опити за натиск спрямо клубовете, имащи право на глас, неубедителното представяне на националния отбор на България и т.н.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ботев Враца

    42 1 Отговор
    В БФС всички са пустиняци и пияници!
  • 2 кУмУнист

    8 7 Отговор
    Абе назначихте си спортен журналист препознавач, а продължавате с копи пейст. То вярно , че това най много го могат микренските, но все пак.
  • 3 Абе

    3 12 Отговор
    Промяна ?
    А Лисицата Величков що чини там?
    Знае най добре схемите за лапане !
    Гледам зализаният със диадемите как се е ожесточил , значи някой му е подсказал за какви пари иде реч ?
    Стани да седна ...
  • 4 Промяна

    3 15 Отговор
    Ако Михалов спечели ще обжалва:)). Тоя смешник Градев ли е лицето на промяната??? Или Бербатов който има договор с букмейкърска къща в Азия?
  • 5 Любопитен

    21 2 Отговор
    Бойко и Боби една майка ги е раждала! Боби можеше един ден да му направим паметник в България! А отиде се забърка да прави това за което няма нито знания, нито умения, и стана най-мразената футболна личност, заедно с плешивото от Стралджа!

    Коментиран от #6

  • 6 Бербатов

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Любопитен":

    Я пак прочети другата статия. ГЕРБ застава зад Бербатов. Не случайно Михаилов напусна БФС щото Бойко му нареди.
  • 7 123

    2 5 Отговор
    Този знае ли къде се намира Варвара :) Такива са всички от екипа на Бербо :)
  • 8 123

    1 8 Отговор
    Зная Михайлов как го посрещахме с другите от Световното, а Бербо дори не пожела да играе за България, защото се знае какъв 5-торазряден играч е :)