12 Октомври, 2021 16:30 2 343 2

Лудогорец и Дамбраускас си стиснаха ръцете на раздяла

  • валдас дамбраускас-
  • лудогорец-
  • станислав генчев-
  • мариус скендерис

Литовецът няма да предявява претенции към клуба

Лудогорец и Дамбраускас си стиснаха ръцете на раздяла - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец официално обяви, че раздялата с Валдас Дамбраускас е факт, след като в продължение на няколко седмици литовецът бе отстранен от поста си на старши-треньор.

Днес двете страни са стигнали до окончателното споразумение да се разделят по взаимно съгласие, като с наставника си тръгва и асистентът му - Мариус Скендерис.

Обичайно подобни раздели без финансови претенции означават, че треньорът си е намерил нов отбор. Все още името му не е официално известно, но се смята, че той ще поеме Хайдук Сплит.

Междувременно Станислав Генчев ще продължи да ръководи тима, докато не бъде намерен нов мениджър на „орлите“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    Много глупави се оказаха ръководителите на лудогорец.Птичето на късмета им кацна само на рамото ,а те го прогониха....Хубава работа.....но бг....