12 Октомври, 2021 17:00 9 644 3

Левски си връща нападател от Унгария

  • преслав боруков-
  • левски-
  • етър-
  • залаегерсег

Клауза в договора ще намали цената му за „сините“

Левски си връща нападател от Унгария - 1
Снимка: БГНЕС

Търсенето на нови класни попълнения в Левски продължава, а едно от най-актуалните имена е това на юношата на клуба Преслав Боруков, който играе за унгарския Залаегерсег. Според „Мач Телеграф“, той би могъл да се завърне на „Герена“ с намалена цена, благодарение на клауза в договора му.

Боруков прекара няколко години при младежите на Шефилд Уензди преди през 2020 г. да подпише договор с Етър Велико Търново. Там той блесна ярко с 12-те си попадения за „болярите“ и бързо привлече вниманието на новите ръководители в Левски.

След това той стартира преговори за завръщане в родния си клуб, но разминаване в условията и изискванията му попречиха да го направи.

Сега обаче ситуацията е малко по-различна и се смята, че пристигането на Станимир Стоилов може да се окаже решаващ фактор в решението на 21-годишния таран.

И все пак остава въпросът с финансите. „Сините“ няма да могат да си позволят трансфери, ако не бъдат привлечени още спонсори през идните два месеца.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СПОНДЖЕЙ

    4 7 Отговор
    Този "голмайстор" е с 12 попадения срещу Витоша Бистрица, Коматеу, Монтейна и Враця - Ню Йорк! В над 30 мача общо е вкарал шанаджийски голове, а уж идва от ШЕФИЛД ЮНАЙТЕД? Струва ми се менте.
  • 2 Цецо

    5 0 Отговор
    Боруков е много добър нападател дано да го привлечем . Гледал съм го в Етър беше най добрия И като се има впредвид че Етър създаваха малко положения той има толкова гола
  • 3 Ханс

    0 0 Отговор
    Аз помислих че връщат Петер Кабат.