Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 20:30 1 335 4

България допусна загуба от Швейцария при юношите на наводнения терен на стадион „Славия“

  • българия-
  • швейцария-
  • александър димитров

Игрището попречи на момчетата да покажат най-доброто от себе си

България допусна загуба от Швейцария при юношите на наводнения терен на стадион „Славия“ - 1
Снимка: Shutterstock

Швейцария затвърди позицията си на фаворит в групата на България от квалификациите за Европейското първенство за младежи до 21 години, след като си тръгна с трите точки от стадион „Славия“.

„Младите лъвове“ инкасираха втора загуба от старта на този цикъл, но изходът на този двубой можеше да е доста по-различен, тъй като гол на нашия тим бе отменен минути преди „часовникарите“ да вкара победното попадение.

Кастриот Имери стреля по прекрасен начин от пряк-свободен удар в 45', за да даде безценното предимство на своя тим.

Игрището бе в много лошо състояние след изминалите няколко дни, в които вали над столицата. На доста места по терена се бяха образували локви, които спираха движението на топката, а това повлия негативно и на двата отбора.

След края на срещата селекционерът Александър Димитров не скри разочарованието си, че „основният приоритет е да пращаме футболисти за първия отбор“.

Тимът ни заема временно втората позиция в групата с 6 точки в актива си, но отборите на Нидерландия и Уелс са съответно с по 2 и 1 мач по-малко и с по 4 точки всеки. Към този момент и Молдова има шанс да ни изпревари, ако спечели домакинството си на Гибралтар (0:0 през първото полувреме).


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    8 0 Отговор
    Имах си хас
  • 2 Срам !

    11 0 Отговор
    Бензинджията и силистренския селянин един стадион не могат да подържат,ама иначе го играят милионери !
  • 3 1948

    16 0 Отговор
    То игрището е еднакво и за двата отбора. Все едно, че в Швейцария никога не вали, даже напротив. Стига с нелепите оправдания!
  • 4 Раевия

    7 4 Отговор
    Боли ме важното е лецки да е добре