12 Октомври, 2021 21:30 4 473 27

Обявиха и пълния състав на новия Изпълком на БФС

  • бфс-
  • борислав михайлов

Трима души отпадат от миналото ръководство

Обявиха и пълния състав на новия Изпълком на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Българският футболен съюз официално има нов-стар изпълком след днешните избори на извънредния конгрес. Станаха ясни и имената на хората, с които преизбраният президент Борислав Михайлов ще управлява в следващите 4 години.

Това са Камен Костадинов, Михаил Статев, Михаил Касабов, Йордан Лечков, Спас Русев, Емил Костадинов, Кирил Домусчиев, Даниел Панов, Румян Вълков, Димитър Георгиев, Веселин Балевски, Атанас Фурнаджиев, Иван Василев и Пламен Манолов.

От миналия състав отпадат имената на Атанас Караиванов, Стефан Апостолов и Валентин Михов.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наглеци

    53 0 Отговор
    Пълна наглост! Футбола ни никога не е бил по-зле! А те си се преизбират! Само вижте корумпирания модел - изпълком от президенти на два , три богопомазани клуба и политици!
  • 2 8888

    25 0 Отговор
    Cпоред устава на БФС, президент се избира с 50 + 1 % от гласовете на присъстващите делегати на конгреса.
    В същото време регистрираните делегати в сутринта на Конгреса са били 483-ма, докато гласовете за Борислав Михайлов са 241.

    Проблематиката идва от това, че трима от делегатите са се регистрирали, но не са гласували.
    Така Михайлов няма 50 + 1 % от общия брой на регистриралите се делегати, макар трима от тях да не са гласували.
    Ето какво гласи и уставът на БФС за случаи като сегашния:


    „Чл. 44. (1) Решенията на конгреса се вземат с мнозинство от присъстващите делегати.
    (2) Решенията за изменение и допълнение на устава, за преместване на седалището, за преобразуване или прекратяване на БФС се вземат с мнозинство 2/3 от присъстващите делегати.
    (3) Президентът се избира с мнозинство от присъстващите делегати. В случай, че никой от кандидатите за президент не получи необходимия брой гласове, се провежда второ гласуване, в което участват двамата кандидати, получили най-много гласове на първото гласуване.
    (4) Решенията на конгреса влизат в сила незабавно освен ако действието им не бъде отложено. Решенията, които се отнасят до вписванията на обстоятелства, предвидени в закона, подлежат на вписване в Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, воден от Агенцията по вписванията“.

    Основания за нарушения могат да се почерпят и от Решение № 18 от 5 октомври 1995 г. на КС на републиката, който ясно дава да се разбере, че броят (кворумът)

    Коментиран от #8, #9

  • 3 Порно

    21 0 Отговор
    Ха наздраве!
  • 4 Чоки

    6 13 Отговор
    сорка бебо … старите кучета съм чувал … хапят най-лошо:)
  • 5 истина е

    39 0 Отговор
    Долни ,мръсни мафиоти и мушингери ! С тези подобия на хора БГ.футбол ще е и под дъното за вси4ки времена !!!
  • 6 Щото криза

    30 0 Отговор
    ОПГ та дрънка. Важно е държавата да не дава стотинка за тази игра и никакви преференции на спонсорите ѝ, да видим дали ще се натискат толкова.
  • 7 Пучо Капучо

    26 0 Отговор
    Ей с тия 15 отпадъка ше продължим копането още надолу, щото досега само си мислехме, че сме стигнали дъното...още, още и още...горкият ни футбол.
  • 8 Прав си на 100%

    29 0 Отговор

    До коментар #2 от "8888":

    Обаче виж каква мафия е в изпълкома. Решението на съда ми е ясно отсега! БГ футбол - закривай
  • 9 Така е

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "8888":

    уcтaвa глacи: “Прeзидeнтът ce избирa c мнoзинcтвo oт приcъcтвaщитe дeлeгaти” и oфициaлнo ca приcъcтвaли 483, тo 241 глaca нe ca дocтaтъчни. Имa рaзликa мeжду “приcъcтвaли” и “глacувaли”, a уcтaвa нe кaзвa “глacувaли”.
  • 10 Лост

    5 0 Отговор
    Последното изречение не е много вярно. Отпадат В. Стефанов, П. Величков и П. Рейзи. А Апостолов и Караиванов са предложени, но неприети.
  • 11 Стоян Александров

    15 1 Отговор
    И България и БФС (БГ ФУТБОЛА ) Е В ТОТАЛЕН КОЛАПС. Упадъка ни е неспасяем. Михайлов е тотален пияница и неграмотен некадърник. Кукла на конци. Всичко свърши. Терминал 1 или ...... Без кръв демокрация и свобода никой, ама никой няма да ни даде.
  • 12 дам

    20 0 Отговор
    БФC рeaлнo ce ръкoвoди oт ДПC. Къдeтo имa мнoгo пaри зa уcвoявaнe и oт тaм приcвoявaнe звeнoтo нa бившaтa ДC e нacрeщa. Зa тoвa държaт тaя пиянкa c плacтмacoвaтa кoca и кухитe лeйки кaтo Кocтaдинoв и Лeчкoв нa влacт. Прocт нaрoд, cлaбa държaвa, cилнa мaфия...

    Коментиран от #16, #18

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Тия минаха

    11 1 Отговор
    По наглост Доган и БМБ! Не че хората в Изпълкома, не са техни креатури!
  • 15 Стоян Александров

    20 0 Отговор
    Боби, Лече, Емо птез всичките тези години управление заличихте и опозорихте футболбиъе си кариери и уапехи. От обичани сега Вие сте най- мразените хора. Това е ПОЗОР. ТОТАЛЕН И ПЪЛЕН ПОЗОР. А мълчанието на останалите от 94 година също е измекярство и позор. Сега вече искаме да не беше ни се скучвало това през 1994 година . Срам и позор за Вас....Бездарници и ......

    Коментиран от #17

  • 16 Камен Костадинов

    11 0 Отговор

    До коментар #12 от "дам":

    И Атанас Фурнаджиев! Само това кажи и плюй на земята!
  • 17 Стоян Александров

    10 1 Отговор

    До коментар #15 от "Стоян Александров":

    Доно и днес бутафорния нацуонален- измекярски отбор да загуби. За да може още и още и още хора да се осъзнаят що за кукли на конци сте. Дани паднете ама с мнооооогооооо. За доброто на футбола ни е... Ехххххх току щи отмениха гол за Сев. Ирландия. Жалко..

    Коментиран от #22

  • 18 Пучо Капучо

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "дам":

    А па може и от СИК да ръководят БФС-то, по оста Венци-Боко-Маджо. Дебеляна Пеевски е пълнеж там...да си топне гагата с някое друго милионче в евро..
    .
  • 19 Пршо

    15 0 Отговор
    Днес на мача има по малко зрители от делегатите на конгреса!!!
    Това което направиха Боби и останалите от хранилката е убийство!
    Убийство на футбола в България!!!
  • 20 Муаха-ха-ха-ха...

    12 0 Отговор
    В тоя изпълком само айдуци и крадци.Перуката то държат за фасада нищо,че е прост пияница.Корупция няма.
  • 21 Стоян Александров

    7 3 Отговор
    Гоооооооооооол, гоооооооллллл, гоооооооол за Сев. Ирландияяяяяя. Браво, браво, браво. Квооооо става бе лъвове ? Или мишки. С тиз президент и Вие сте предатели. Всички в национала са предатели. Хвърляйте фанелките и в къщи. Мишкиииииии. Позорите Майка България бееееее
  • 22 Последния Софиянец

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Стоян Александров":

    А буквар нещо ? Да си неграмотен не е срамно, само е тъжно , но ти едва ли ще разбереш .
  • 23 Dirigenta

    4 0 Отговор
    Стари продухани флигорни
  • 24 Некоректен

    2 4 Отговор
    Бербатов беше грубо и с много пари подкрепен лично от Бойко Борисов. Борислав Михайлов беше публично унизен от същия Бойко Борисов, който изпрати приматите с пречупени кръстове на мача с Англия. БФС е сложна структура, а кой е президент е най-малкия проблем. Много по-важно е кои да секретари, началници на отдели, методисти, зонални, регионални, делегати и т.н. Колко от тях имат средно образование? Какви езици говорят, какво работят всеки ден и кой ги организира, обучава, контролира, наказва и/или награждава! Тези хора за 2-3 г. не може да ги изметеш и като факир да намериш по-добри на по-ниска цена и с по-високо КПД по заложеното в ДХ. А кой ще намери нови 480 делегати, които да са по-добри и по-успешни от днес гласувалите представители на ФК? БФС може са помогне и да реформира футбола ни, само ако е начело доказан мениджър и да има 5-10 г. време да си свърши работата. Външен човек, а не някой завършил спортно училище, ПУЦ или Бойковите школи по корупция и простотия.
  • 25 РАЗЛИКАТА

    1 5 Отговор
    Добре де, щом 50% + 1 ОТ ПрИсЪсТвАщИтЕ избират, а не от ВПИСАНИТЕ… къв е проблема? Мдаааа, вписани са 483, но в момента на гласуването са 480, т.е. 3 делегати не са присъствали или не са гласували. И какво от това? Нима щом са вписани са длъжни да гласуват? Нима щом са вписани нямат право да напуснат конгреса? Нищо нередно няма. Бербатов загуби и Бойко Борисов загуби БФС окончателно. Сега ще има нови хора на мястото на ГЕРБ-авите и така е по-добре!
  • 26 Без ДДС

    5 1 Отговор
    Левскари,цесекари спите ли?
    Заради тия си бъркате по джобовете да събирате парички за любимите си отбори.
  • 27 Георги v.

    4 0 Отговор
    Все отбор юнаци. Спас Русев назначен от Жельо Желев и Петко Симеонов за зам. директор на Държавна агенция за чуждестранната помощ в началото на 90-те на ХХ в. по - време на голямия недоимък в България. Чрез фирмата на жена му "Артемис" препродават помощи за стотици милиони и повече т. е. ограбват българина. Той е бивш шофьор на кандидат члена на Политбюро на ЦК на БКП Стоян Марков (Стенмарк). Когато става на печено заради неговите безобразия, изчезва в Лондон, където вече е Стенмарк. Другото се знае. Връща се с мошеника Симеон. Ето какви са в изпълкома.