Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 10:26 1 656 0

Важна новина за вратаря на ЦСКА

  • густаво бусато-
  • цска-
  • договор-
  • вратар

В България се промени моят живот, каза вратарят

Важна новина за вратаря на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА - София ще даде нов договор на титулярния вратар Густаво Бусато. Още преди няколко дни стана ясно, че шефовете на "червените" преговарят с всички играчи, чиито контракти изтичат скоро, а бразилецът е един от тях, пише "Мач Телеграф".

Бусато дойде през 2019 г. от Итуано без пари и веднага се превърна в титуляр. До момента 30-годишният страж има точно 85 мача за "червените" (55 в първенството, 12 за Купата и Суперкупата и 18 в Европа).

"България е страна, в която се чувствам много добре. Тук се роди моята дъщеря. В България се промени моят живот. Моята съпруга също много харесва София и се чувства много добре. Даже не мога да кажа, че ми липсва нещо от Бразилия, защото тук и храната ми харесва и като цяло София е много спокоен град, в който се чувстваме отлично. Аз харесвам всичко тук. Имам още време, което да прекарам в този град, а той може да ни предложи още хубави моменти. Предстои да видим", каза самият Бусато за медиите в родината си. Вече втори сезон дубльор на бразилския страж е Димитър Евтимов, който се представя на ниво, когато му се налага да замества по-опитния си колега.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА