13 Октомври, 2021 12:29 7 324 11

Футболист беше хванат от жена си на калъп с най-добрата ѝ приятелка

  • изневяра-
  • жена-
  • приятелка-
  • футболист-
  • секс-
  • фернандо гаго-
  • хисела дулко-
  • реал мадрид

Любовна драма в живота на бивш футболист на Реал (Мадрид)

Футболист беше хванат от жена си на калъп с най-добрата ѝ приятелка - 1
Снимка: Shutterstock

Скандална и травматична е раздялата между бившия халф на Реал Мадрид - Фернандо Гаго и съпругата му Хисела Дулко, която е бивша тенисистка, пише „Ел Мундо“. Симпатичният аржентинец бил хванат от жена си да прави секс с най-добрата приятелка на жена си – Вероника Лафит. Любовната сцена е разбила не само брака на Гаго, но и семейството на любовницата на бившия футболист, предаде "Гонг".

Гаго и Дулко се женят преди 10 години, като двамата се запознали в Мадрид на тенис турнира „Каха Махика“. Двойката се установява в Норделта, затворен квартал на север от Буенос Айрес, който съчетава луксозни имения, много вода и острови. Двамата са сред привилегированите гости на сватбата на Лео Меси с Антонела Рокусо. Не случайно и момичето в семейство Гаго се казва Антонела - като съпругата на Лео. Скандална и травматична е раздялата между бившия халф на Реал Мадрид - Фернандо Гаго и съпругата му Хисела Дулко, която е бивша тенисистка, пише „Ел Мундо“. Симпатичният аржентинец бил хванат от жена си да прави секс с най-добрата приятелка на жена си – Вероника Лафит. Любовната сцена е разбила не само брака на Гаго, но и семейството на любовницата на бившия футболист.

Гаго и Дулко живеят в един от най-скъпите квартали в цяла Аржентина, като спортната двойка, която има 3 деца, обитава имение. Децата им Матео, Антонела и Даниел са ходили в едно училище с децата на семейство Лафит. Дулко, която достигна до номер едно в света на двойки, смени училището на децата си преди няколко дни. Близки на бившата тенисистка свидетелстват, че тя преживява много тежко измяната на Фернандо. Сега 35-годишният Гаго е с любовницата си.

"Хисела е унищожена, след като ги е намерила в леглото си да правят любов. Най-лошото е, че те бяха много близки приятели помежду си и със семействата... Въпреки че преди две години се срещнаха, те обикаляха заедно навсякъде: Хисела, Гаго, тази жена Вероника и Мартин, нейният съпруг, който досега не се беше появявал на сцената. Той е адвокат, те ми говориха чудеса за него, който също е разбит“, каза още Синтия Фернандес от една от програмите за розова преса на аржентинската телевизия. Гаго игра за Реал Мадрид между 2006 и 2010 г. Най-добрият му сезон беше 2007/2008, в който той допринесе значително за титлата на белия клуб. Обличал е екипите и на други големи клубове - Валенсия, Рома, Велес и Бока Хуниорс. Има олимпийска титла от Пекин 2008, стана и световен вицешампион с Аржентина в Бразилия. В началото на 2021-а започна треньорска кариера, след като пое елитния аржентински клуб Алдосиви. След шест поредни загуби този сезон обаче подаде оставка.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    32 4 Отговор
    Е кво толкова ! И наш Буци се залюби с жената от приятелско семейство, раздели се с жена си .....сега се жали , че живеел сам като куче ‼️

    Коментиран от #2

  • 2 Ха ха ха

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й‼":

    Иди му пристани тогава, така и двамата ще сте ощастливени!

    Коментиран от #4

  • 3 Скорпи

    17 0 Отговор
    Най лесно става заварката между близки семейства,но и най боли.....Кофти тръпка..
  • 4 БАЙ Х@Й‼

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха ха":

    Не мога да се вредя от синьоПИЧКИ и ПИяниАРКИ . А и не ми трябва БМВ купено от Буци ‼️

    Коментиран от #8

  • 5 Грубо влизане отзад

    9 0 Отговор
    Каква невероятна футболна драма! Който много бяга по тъча, накрая му бият дузпата.

    Коментиран от #6

  • 6 2928

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Грубо влизане отзад":

    Изпреварила го е. Той е трябвало да я хване първи и нямаше да има проблем.
  • 7 НЯКОЙ

    6 2 Отговор
    Така става като не му е давала достатъчно!
  • 8 Хи хи хи

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ Х@Й‼":

    ТИ ДРАПАШ ЗА ОНАЯ СПАЛНЯ ДЕТО Е НА СНИМКАТА , АМА НЕ ТЕ ОГРЯ ....ПРИЗНАЙ СИ !! ЗАТУЙ СИ НЕЩАСТЕН СЕГА !!! ХИ ХИ ХИ !!

    Коментиран от #9

  • 9 БАЙ Х@Й‼

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Хи хи хи":

    Аз се ДРАПАМ по топките! А за спалнята - "Объркал си рейса пич!"
  • 10 0808

    1 0 Отговор
    Извод: Не е добре 2 млади семейни двойки да другаруват, защото на единият мъж може да му пораснат рогца ( а понякога и на двамата)
  • 11 харема на

    1 0 Отговор
    футоболистите са богати, да си направи харем от двете скочубри