13 Октомври, 2021 15:15 1 413 1

Челси чака оферти за Рюдигер, за да не го изпусне без пари

  • антонио рюдигер-
  • челси-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид

Преговорите за нов договор на германеца са на път окончателно да се провалят

Челси чака оферти за Рюдигер, за да не го изпусне без пари - 1
Снимка: БГНЕС

Един от стожерите в шампионския отбор на Томас Тухел - Антонио Рюдигер, е на път да си тръгне от „Стамфорд Бридж“, въпреки че е считан за твърд титуляр в Челси. Причината е, че има сериозни разногласия в преговорите за нов договор на германеца, научихме от Sky Sports.

През 2017 г. той пристигна от Рома срещу €35 млн., а 5-годишният му договор бе за €230 000 на седмица. Това го превърна в един от най-високоплатените защитници в света, но последвалото му израстване изглежда оправда инвестицията.

Сега обаче ситуацията излиза извън възможностите дори на Роман Абрамович, защото се твърди, че Рюдигер настоява за €470 000 на седмица. Това е с близо €60 000 повече от заплатата на най-високоплатения играч в тима - Ромелу Лукаку.

Германският национал е трансферните списъци на Реал Мадрид и Байерн Мюнхен от известно време, а и там имат своите проблеми в центъра на отбраната. Юлиан Нагелсман и Карло Анчелоти със сигурност биха намерили място за Антонио в редиците си, ако реши в крайна сметка да си тръгне.

Любопитното обаче в цялата сага е, че 28-годишният защитник е готов да предложи на Челси възможността за продажба през зимата. Така и той би останал доволен, ако получи очакваната заплата, а и клубът ще прибрал нелоша трансферна сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адолф

    2 0 Отговор
    Tози на снимката ли е германец