Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 22:30 1 476 3

Рафа Надал не знае кога ще може да се завърне на корта

  • рафаел надал

Испанецът все още лекува травма в крака

Рафа Надал не знае кога ще може да се завърне на корта - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-успешните тенисисти в историята - Рафаел Надал, продължава да се лекува от контузия в левия крак и макар възстановяването му да върви по план, той все още не може да прогнозира кога ще бъде отново на корта.

Искам да се възстановя напълно преди да се завърна в игра“, каза „Ел Тореадор“, цитиран от Eurosport.

Той заяви, че има ясно начертан план пред себе си и сигналите са позитивни, но от опит знае, че тялото му невинаги реагира, както се очаква.

Надал през годините е страдал от не една и две тежки контузии, като настоящата за сега го вади от игра вече четвърти месец. Той пропусна Олимпийските игри, Уимбълдън и US Open.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАЙ-ДОБРИЯ!

    4 2 Отговор
    ТОП СИ РАФА!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Директора

    0 0 Отговор
    Той компенсираше липсата на голям талант с физика и това е резултата. Кога на 25 годишна възраст блъскаш като шангист, няма как да ти издържи тялото на такива натоварвания!