Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 23:30 4 010 4

Бивша звезда на Арсенал и Манчестър Сити шокира с шкембе и паласки (СНИМКА)

  • самир насри-
  • арсенал-
  • манчестър сити

До не толкова отдавна той бе считан за един от най-добрите плеймейкъри в света

Бивша звезда на Арсенал и Манчестър Сити шокира с шкембе и паласки (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Когато говорим за футбол, рядко първата ни асоциация са шкембета или паласки. Освен, ако не говорим за така наречената „неделна лига“ или по нашенски - махленските дербита. Това обяснява защо сме шокирани от визията на една от бившите звезди на английските Арсенал и Манчестър Сити - Самир Насри.

Французинът събра погледите в социалните мрежи през изминалите дни, след като бе заснет по време на неофициален мач с екипа на Марсилия, а видимо физическото му състояние не подхожда на 34-годишнен бивш френски национал.

Насри официално обяви, че прекратява кариерата си преди няколко седмици, след като в продължение на година и половина не успя да си намери нов отбор, откакто бе освободен от белгийския Андерлехт.

През 2018 г. той получи наказание за употреба на забранени вещества, което принуди турския Анталяспор да го освободи от тима.

Следващата година Уест Хям се опита да възроди кариерата му, но именно там стана ясно, че, считаният някога за един от най-добрите плеймейкъри в света играч, е оставил зад гърба най-силните си години.

През през 2008 г. той е едно от звездните попълнения на Арсен Венгер в лондонския Арсенал, а три години по-късно става част от шампионския тим на Манчестър Сити. След пристигането на Давид Силва обаче губи титулярното си място и заминава под наем в Севиля, но и там не оставя особен отпечатък.

Самир Насри приключи кариерата си с 522 мача, 73 гола и 93 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стихове в паласките на

    4 1 Отговор
    Най добрия ученик в час по безсмъртие
  • 2 ФеноменО

    4 0 Отговор
    Аз те разбирам брат. И аз сега като кажа на 20г. келеши, че някога бях най-добрият, не ми вярват. А тези, които ми вярват мислят , че съм бил гюлетласкач.
  • 3 Komapak

    0 0 Отговор
    Добре се е освинил.
  • 4 Matangara

    0 0 Отговор
    Явно писателя на статията е роден в новия Милениум! Две от най-големите български звезди навремето бяха с по огромни паласки, но ги знаеше цяла Европа! Начко и Жеката! Да пита баща си!