14 Октомври, 2021 09:17 929 0

Манчестър Сити има насрочена среща с агента на Холанд

  • ерлинг холанд-
  • манчестър сити-
  • мино райола-
  • борусия дортмунд

Известният футболен агент Мино Райола ще започне преговори с “гражданите” през януари

Манчестър Сити има насрочена среща с агента на Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Манчестър Сити е насрочило дата през януари месец 2022 г. за среща с представители на Ерлинг Холанд. “Гражданите" търсят таран от световна класа и норвежецът би бил чудесният избор за тях.

След края на сезона в договора на Холанд ще се активира клауза, която ще гласи, че срещу трансферната сума от 75 милиона евро, правата на норвежеца могат да бъдат закупени.

Цената не притеснява Манчестър Сити и именно за това “небесносините” вече се ориентират към разговори с агента на играча Мино Райола за договоряне на лични условия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА