Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 13:22 2 955 32

Сираков: С този Изпълком не виждам как Боби Михайлов ще направи сериозна промяна в българския футбол

  • наско сираков-
  • левски-
  • бфс-
  • изпълко-
  • конгрес

Българският футбол има крещяща нужда от рестарт и няма време за губене

Сираков: С този Изпълком не виждам как Боби Михайлов ще направи сериозна промяна в българския футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков сподели по време на днешната пресконференция за представянето на новия УС на клуба, че не съжалява за подкрепата си към Борислав Михайлов по време на изминалия Конгрес, но не е доволен от избора на Изпълком. Сираков не вярва как сегашният състав на Изпълкома може да донесе промяна в българския футбол.

"Заставам зад моето решение. Най-лошото е, че през последните 30 години в тази държава се издигна в култ измамата и лъжата. Който прекара някой, е герой. Винаги съм се стремял да действам според моите виждания за живота. Казах и преди Конгреса. Аз съм коректен човек. Присъствах на друг Конгрес. Двама приятели стигнаха до бой. Единият беше за Иван Славков, а другият за Софиянски. Заставам на 100 процента зад решението си. Да, много неща не ми харесаха и особено съставът на новия Изпълком. Аз съм ЗА сериозна промяна в българския футбол, но с този Изпълком не вярвам как Боби Михайлов ще я направи. Лично на мен Боби ми обеща много промени в управление на БФС. Българският футбол има крещяща нужда от рестарт и няма време за губене".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ужас

    47 1 Отговор
    по-голяма мърша от този лицемер в българския футбол няма... много са като него, но по-голяма едва ли някога е има! Левскарите са обречени да страдат още дълго с боклук като този.. Но има Видов ден за него, за Дебелия Венци, за Крушарски и за всички гнусни подлоги на убийците на българския футбол!!!

    Коментиран от #8

  • 3 отвратен

    41 2 Отговор
    Ама нали гласува за него бе , Раева !!
  • 4 Искал,ама нямал желание

    35 1 Отговор
    Дърт лольо,знаем защо подкрепи пияндурника с перуката,защото от 26 години за нищо не ставате и само крадете,банда отрерпки!
  • 5 Красимир Петров

    24 1 Отговор
    Лицемер
  • 6 изуй гащи

    35 0 Отговор
    Ти нали гласува за 40 г. ви приятелство с перуката - не гласува за футбола!!!
  • 7 ГЕРЕН

    24 2 Отговор
    А ЗАЩО ГЛАСУВА ЗА НЕГО. НА ВСЕКИ
    ТРИ МИНУТИ СЕ ВРЪТКАШ КЪТ РУСПИЯ. СПРИ СЕ ИЗЛАГА.
  • 8 Левскар

    4 18 Отговор

    До коментар #2 от "Ужас":

    Бре бре бре всички собственици гадни само Гриша Ганчев цвете. Засрамете се поне малко. Преди да искате трябва да кажете какво вие дадохте на българският футбол, едно нищо. Бусато, Баи, Юга, Кайседо, Варела да ги изброявам ли всичките. А това, че Стойчков ви фалира и Михайлов ви спаси това че ви отлага мачове, праща ви гост на армията??? Какво точно искахте и не получихте от БФС? И какво вие дадохте на футбола. И накрая подкрепяте един предател, великият Бонев го молеше на крака да се върне. Бербатов няма един ден трудов стаж извън тррена ще управлява БФС. Вземете си го в ЦСКА, защо Бербатов не работи в ЦСКА??? Нали е супер добър ще ви класира в ШЛ. Питам защо не е в ЦСКА като директор да видим какво може?

    Коментиран от #10, #11, #12, #17, #26

  • 9 Гост

    13 1 Отговор
    Ма той да не би да иска промяна бе, Насе!? Важно е далаверката да върви и УЕФА да плаща воаяжите....ама ти ги знаеш тия неща
  • 10 Умнико

    11 2 Отговор

    До коментар #8 от "Левскар":

    Кой велик Бонев - оня който бтъкна на Джордж Бест ли? Още тогава Бест каза - в България играят друга игра, не футбол! За същия Бонев ли става въпрос?

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ЩОТО БОБИ ИМА МНОГО РАБОТНИ ДНИ ИЗВЪН ТЕ

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Левскар":

    КАК МОЖЕ НЯКОЙ ДА ПИШЕ ПОДОБНИ ТЪПОТИИ!!! СЕГА РАЗБРАХ ЗАЩО БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ ГЛАСУВАХА СРЕЩУ СТОИЧКОВ 1992 ЗА ЗЛАТНА ТОПКА !!!!

    Коментиран от #20

  • 13 Бонговци

    3 7 Отговор

    До коментар #10 от "Умнико":

    Това са ЦСКАрите ако ги питаш кой е по-велик Христо Бонев или Кайседо ще кажат вторият. Засрамете се щом и Христо Бонев е никой кой е Бербатов освен футболист. Поне треньор бил ли е, някакъв директор, някаква административна длъжност да е изпълнявал. Ходи бяга зад една топка голяма работа. Пак ти казвам защо Ганчев да не го вземе в ЦСКА, ще ви направи минимум финалист в шампионската лига. Нали това казва ние нямаме един играч в голямо първенство, но Бербатов щял да ни класира. Къде са играчите на ЦСКА. Турицов е от Литекс а Йомов от Левски всички други Бонговци. И престанете да бъркате добър футболист с добър мениджър нииииищо общо няма.

    Коментиран от #19

  • 14 тцтцтц

    5 1 Отговор
    Добре де ами после кой Ви е крив за избора... колко трябва да си глупав за да вярваш, че Михайлов ще подмени изцяло хората в изпълкома ... естествено, че няма да стане всичко е празни приказки
  • 15 Дедо

    7 1 Отговор
    Е лицемерния Комарджия
  • 16 Коко

    5 0 Отговор
    Няма промяна плана на Михайлов. Искаме да видим колко пари е взел от бфс. И какво е за работил за тях.
  • 17 умен по целата

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "Левскар":

    празна глава.Къде гостува люца на Монтана.Кво даде люца на българския футбол.ЦСКА даде на футбола Костадинов и Пенев.Юноши на този клуб.Влез в укито там пише кои са тея двамата и какво са спечелили в Европа.ЦСКА трупа слава и пари а кОрвата на всички власти носи само позорища.

    Коментиран от #21

  • 18 Дедо

    7 1 Отговор
    Е..ти лицемерния КОМАРДЖИЯ.Публиката нито лев за Левски заради този ПРЕДАТЕЛ.
  • 19 да вземиш

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Бонговци":

    Да прочетеш много внимателно това което си написал.Но се съмнявам че с 2 те гънки можеш да го осъзнаеш.За това ще те светна.ЦСКА прави футболисти някакви в цяла Европа а леца директори администратори И ПОСМЕШИЩА.А Берба гони няква топка ама в Тотнъм и Юнайтед.

    Коментиран от #22

  • 20 Истината

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "ЩОТО БОБИ ИМА МНОГО РАБОТНИ ДНИ ИЗВЪН ТЕ":

    Провери де що не провериш Михайлов от 2000 до 2005 когато е избран за президент какво е работил. Стоичков е велик футболист това не променя факта, че имаха стотици милиони с Ганчев и Инджов и подаде молба за фалит и отписа ЦСКА от търговският регистър да не плати задълженията. Опревергай ме ако можеш кажи дали лъжа?
  • 21 Помисли

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "умен по целата":

    Хаха вие шизофреници ли сте. Аз съм Левскар и никога не съм казал една лоша дума против Лечков, Пенев, Костадинов. Вие ги плюете забрави ли. Костадинов и Лечков са дясната ръка на Михайлов и вие ги плюете. А Пенев много добър треньор го изгонихте като куче. Обаче въпроса е друг говорим за тези 16 години в които Михайлов е на власт и вие ревете що не сме се класирали. За тях питам а не годините на комунизма когато Костадинов и Пенев са биле юноши.
  • 22 Школа

    2 3 Отговор

    До коментар #19 от "да вземиш":

    ОК ама футболист не се равнява на умен човек Как така от терена веднага шеф на БФС. Да поработи като администратор да го видим вземете го в ЦСКА шом е толкова добър да се докаже. А за национала кой е от школата на ЦСКА дали пък Бербатов е от ЦСКА я помисли??? Кой кажи кой е от школата на ЦСКА след комунизма, нали ревете за школи кой е от школата на ЦСКА? Купите готов футболист играе малко продадете го и вече бил ЦСКАр.
  • 23 Съра

    9 1 Отговор
    СИРАКОВ Е ПРИМЕР ЗА ЛИЦЕМЕРИЕ И ДВУЛИЧИЕ.ВЧЕРА ЗАСТАНА ЗАД ПЕРУКАТА ДНЕС НЕ ВИЖДАЛ КАК ЩЯЛ ДА ПРОМЕНИ ФУТБОЛЪТ НИ..ХАХАХА ПАЛЯЧО..
  • 24 заката

    1 1 Отговор
    ЛИЦЕМЕР НЕ СТАВАШ АЗ СЪМ ЛЕВСКАР И СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА БЕБАТОВ

    Коментиран от #27

  • 25 МИЛКО

    3 0 Отговор
    НЕГРАМОТНИКА ЛЕВСКАР БЕХЕ СЕ Е РАЗВИХРИЛ ВЪВ ФОРУМА В ЗАЩИТА НА БОБИ ПИЯНДУРНИКА, СЪСИПАЛ ФУТБОЛА!
  • 26 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Левскар":

    Недей да пишеш повече цска този отбор ФАЛИРА сега са ТИРЕ - МЕНТЕ.
  • 27 Смешник

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "заката":

    ЛеФскар бил😊😊😊. Вярвам ти.
  • 28 Реалиста

    3 1 Отговор
    На снимката се вижда как Сираков се опитва да мисли, но явно това не му се отдава, по скоро се опитва да излезе от силно натисналият го махмурлук.
  • 29 Хаха

    3 0 Отговор
    Раев, кво се правиш на аулав?
    Каза, че ще подкрепиш перуката, а нима не си знаел какъв изпълком ще предложи? Това, като извинение за пред ултрасите ли го казваш?!
  • 30 Устав на БФС

    5 0 Отговор
    Мафията не успя и се прецака от тъпота!
    В устава на БФС пише: "Президентът се избира с мнозинство от присъстващите делегати".
    Присъстващите бяха 483, още в началото на конгреса бе заявено от Камен Костадинов, че за избиране на президент са необходими 242 гласа, а Михайлов има 240.

    Погледнете дори новия изпълком - отново президенти на футболни клубове и политически партии присъстват в него!
  • 31 СОФИЯ ЗАПАД

    3 0 Отговор
    МЪРША СИ БЕШЕ РАЕВ МЪРША ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ТИ СЕ ИНТЕРСУВАШ САМО ОТ СЕБЕ СИ ДРУГОТО Е ПИАР В ЛИЦЕТО НА ХОРАТА
    И ВЛАХА ИЗОБЩО НЕ НИ ГО ПРАЩАЙ ТОЙ СИ Е ЧОВЕК НА ТАКИ
  • 32 Бай Коста

    2 0 Отговор
    И РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО ГЕРБ,БФС И ДПС СА МАФИЯ ДА ГО ЗНАЯТ МЛАДИТЕ НИЕ СМЕ СИ ИЗПЕЛИ ПЕСЕНТА