Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 18:00 1 728 2

18-годишен суперталант: Не съжалявам, че избрах да играя за Германия вместо Англия

  • джамал мусиала-
  • англия-
  • германия

Младокът мина през всички юношеските формации на „трите лъва“, но в крайна сметка дебютира за „Бундестима“

18-годишен суперталант: Не съжалявам, че избрах да играя за Германия вместо Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Германия спечели надпреварата с Англия за един от най-обещаващите млади таланти в света - Джамал Мусиала. Запитан, дали смята, че е взел правилното решение, той потвърди, че няма никакви угризения.

Понякога не ми допадаше да мисля за това, защото решението е трудно. Накрая се запитах, какво е най-добре за мен и къде бих се чувствал най-удобно. Тогава избрах Германия и вече не поглеждам назад. Всичко се развива в правилната посока. Смятам, че решението ми беше правилно, въпреки че Англия стигна до финала (на Евро 2020). Не изпитвам угризения“, каза Мусиала пред BBC.

18-годишният полузащитник от Байерн Мюнхен призна още, че изпитва огромна любов към Англия и винаги се радва, когато отборът печели.

Джамал Мусиала мина през всички юношески нива за „трите лъва“, но на 25 март 2021 г. получи повиквателна за „Бундестима“ и я прие, за да дебютира в победата над Исландия с 3:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бибитко

    4 2 Отговор
    Е, то здрави, високи и руси футболисти като Румениге, бригел или Брайтнер в националния отбор на Германия отдавна няма, понеже и тази страна се арабизира и негротизира.
  • 2 КЕШ

    0 0 Отговор
    А замислял ли се е Джамал да играе за родната си африканска страна?