15 Октомври, 2021 17:20 11 436 12

Роналдо дойде на Балканите, за да си купи уникална кола за 9,5 милиона евро (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • хърватия-
  • bugatti centodieci

Португалецът вече е собственик на Bugatti Centodieci

Роналдо дойде на Балканите, за да си купи уникална кола за 9,5 милиона евро (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата футболна звезда Кристиано Роналдо дойде в Хърватия, за да се сдобие с уникална кола, която има само още 9 копия.

Португалецът вече е собственик на Bugatti Centodieci, което му коства 9,5 милиона евро. Уникалният автомобил достига до 100 км/ч за 2.4 секунди, а до 200 за 6.1 секунди. Максималната му скорост е 380 км/ч. Досега автомобилът бе собственост на хърватина Мате Римак, който за една година успя да превърне своята компания за автомобили в световен гигант.

Публикация, споделена от Bugatti Centodieci 🇨🇵 (@centodieci_registry)

Роналдо пък вече има в гаража си и друго Bugatti - най-скъпото в света „La Voatur Noara“, което струва 16,5 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    17 4 Отговор
    На Баце джипката.

    Коментиран от #12

  • 2 112

    5 14 Отговор
    Това не е Роналдо!!! Трябва още много фурни хляб да изяде за да се доближи поне малко до Роналдо. Това е някакъв Кристиян. Някакво португалче.
  • 3 АБСОЛЮТЕН КИЧ

    0 1 Отговор
    а ХИЛЯДАТА МЪНКИТЕ ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ ТРЕПЯТ СИИИЧКО.ТУКА СЪЩАТА РАБОТА Я ПРАЙ НАЙ ОБИКНОВЕН ЧИЛЯК САМ ЗА ДВА БОНА НА МЕСЕЦ....
  • 4 Авто читател

    8 2 Отговор
    Забележете, че не си е купил автомобил Римак (електрически спортен автомобил за 2 млн. евро, произвеждан от тази хърватска фирма), а Бугати, който собственикът на Римак е притежавал. Предприемчив и находчив е Роналдо, цените на тези единични Бугатита ще върви само нагоре.

    Коментиран от #8

  • 5 гост

    7 0 Отговор
    do 4
    собственикът на Римак e собственик и на Бугати

    Коментиран от #7

  • 6 ИСТИНАТА

    4 3 Отговор
    СЕЛЯНДУР
  • 7 Пашо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    и той е Порше, заедно с Хюндай и фонда на оня усташин мате
  • 8 Дa беее

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Авто читател":

    купил купил, aмa cи е вторa ръкa
  • 9 факт

    1 1 Отговор
    двигателя е фолкцваген,гугъл
  • 10 Бой Иван

    1 2 Отговор
    Аз ако ги имам тези пари не ги бих дал за толкова скъпа кола няма смисъл смешник

    Коментиран от #11

  • 11 ожгжг

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бой Иван":

    Ако имаш тези пари а преди това си си купил всичко останало на света и нямаш нужда от нищо, какво би направил с тях? Може да ги пратиш в банка и инфлацията да ги изяде, втория по-добър вариант за богатите е да инвестираш я в картина, я диамант, злато или в коли в къса серия като това Бугати. Само 9 бройки на планетата. Ще я покараш няколко пъти на поста, ще и навъртиш 1000 километра и ще я оставиш в гаража, след 10г. колата ще струва минимум двойно повече пари. Хем ще си направиш кефа да караш топ автомобил, хем ще спечелиш пари от това. А когато такива коли станат олд таймери след 40-50г. ще струват стотици милиони. Това богатите наричат ивестиция. Цените на картини, диаманти и редки автомобили винаги отиват нагоре с всяка изминала година.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.