Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 20:21 3 591 5

Григор Димитров разкри колко още ще се състезава

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • кариера

Стремя се да намирам баланса в тренировките, почивките, храненето и всичко останало

Григор Димитров разкри колко още ще се състезава - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров има намерение да се състезава още 10 години. Новината обяви самият той след победата над Хуберт Хуркач, която бе под номер 100 за него в сериите "Мастърс". Думите му със сигурност ще зарадват цяла България и милионите му фенове по света. Пред Tennis Now 30-годишният българин коментира забележителното си постижение.

"Чувството е сюрреалистично, защото никога не съм си мислел, че изобщо ще мога да изиграя сто срещи на подобно ниво. Късметлия съм, особено предвид трудните години, контузиите и всичко останало. Това постижение означава много за мен и наистина го оценявам.

Смирен съм, но същевременно се усмихвам отвътре. Случилото се е красиво и се надявам да продължа да се състезавам още едно десетилетие. Най-ключово винаги е било постоянството. Стремя се да намирам баланса в тренировките, почивките, храненето и всичко останало. Вярвам силно в тези практики и тяхното изпълнение. Важно е да се фокусираш върху изграждането на собствени правила, които да спазваш", заяви Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка

    1 1 Отговор
    Докато стана номер 1.
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    5 1 Отговор
    Сега очаквам Лолита
    да му дърпа ушите за думите "и всичко останало".
    Успех, Гришо...
  • 3 Перо

    3 7 Отговор
    Лолитко си губи времето!

    Коментиран от #5

  • 4 От месеци тръпна

    1 3 Отговор
    Да разбера.....
  • 5 ДДТ

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Перо":

    Лолитко е спечелил 20 млн $, а ти колко?