15 Октомври, 2021 21:30 2 560 9

Патрис Евра: Няма да е справедливо да дадат Златната топка на Меси

  • патрис евра-
  • лионел меси-
  • златна топка

Според мен тази година Златната топка е предназначена за Н'Голо Канте

Патрис Евра: Няма да е справедливо да дадат Златната топка на Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият френски национал и капитан на Манчестър Юнайтед Патрис Евра коментира претендентите за "Златната топка" тази година. Неговите фаворити са футболистите на Челси Канте и Жоржиньо. Според Евра няма да е справедливо, ако наградата отново бъде дадена на Лео Меси.

„Според мен тази година Златната топка е предназначена за Н'Голо Канте. Или за Жоржиньо, той го заслужава! Не разбирам защо хората казват: „Той е просто халф“. Жоржиньо спечели всичко този сезон - Шампионската лига с Челси и европейското пъвенство с Италия! И имаше голям принос за тези победи.

Няма да е справедливо да дадат Златната топка на Меси. Писна ми. Какво спечели той миналия сезон? Добре, Купата на Америка, но какво направи с Барселона?", попита риторично Евра.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    4 9 Отговор
    И защото не е бял ли !!Меси е МЕСИЯТА , дори и да не вземе сега !!!!!

    Коментиран от #7

  • 2 Шопо

    5 8 Отговор
    Меси е бял човек и заслужава наградата!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пич

    3 4 Отговор
    Аиде и вие сега... Не е демократично някак... черн илка да няма златна топка... Значи , златен зъб може , а златна топка не може... Еее , не е европейски някак...!!!
  • 5 Sono d'accordo

    4 1 Отговор
    с Патрис. Златната топка тази година трябва да бъде връчена на Жоржиньо! Той беше с основен принос, (заедно с Донарума, Бонучи и Киселини) за Squadra azzurra да спечели европейското. Също и в Челси. Продължава със силна игра и сега. Прав е Евра, Меси не направи нищо с Барселона, така както не е направил нищо и в ПСЖ (а вече е края на октомври).
  • 6 Istina

    5 1 Отговор
    Няма Златна топка за Меси.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бочко

    0 4 Отговор
    Дрън дрън дрън, никой не я заслужава повече от МЕССИ и Левандоеску
  • 9 Ей келеши

    1 3 Отговор
    МЕСИ НАПРАВИ ВСИЧКО С БАРСЕЛОНА.ТОЙ ГИ ДЪРЖЕШЕ НА НИВО.СТАНА ГОЛМАЙСТОР ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ В ЛА ЛИГА.С ТИЯ ДЪРВЕТА ПОКРАЙ НЕГО ДОРИ МНОГО ПОСТИГНА.ВСЕКИ ДРУГ ФУТБОЛИСТ НА НЕГОВО МЯСТО ЩЕШЕ ДА Е СЪЩАТА ДУПКА КАКТО ОСТАНАЛИТЕВ ОТБОРА.ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛО ДРУГ ФУТБОЛИСТ С ПОДОБНО ВЛИЯНИЕ КОЕТО ОКАЗВА НА ИГРАТА КАТО МЕСИ.АЙДЕ СЕГА ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА 7 ЗЛАТНА ТОПКА.НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНА..ДОКАТО ИГРАЕ ТРЯБВА ДА МУ ВРЪЧВАТ ДЕЖУРНА ЗЛАТНА ТОПКА ВСЯКА ГОДИНА.