Last news in Fakti

16 Октомври, 2021 11:41 10 312 16

Президентът на софийското Локо разсмя футболната общественост

  • локомотив (софия)-
  • локо (сф)-
  • иван василев

"Вярвам, че футболът ще тръгне по-нагоре след този Конгрес", каза Иван Василев и разсмя футболна България

Президентът на софийското Локо разсмя футболната общественост - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев коментира пред „Мач Телеграф“ предстоящото дерби с Левски и отминалия Конгрес за президент на БФС, който Борислав Михайлов спечели за пореден път.

„Очаквам да се получи добър мач и да победи футболът. Шест години го нямаше това дерби и е страхотно за българския футбол, че се завръща. Липсата на фенове на стадиона със сигурност ще отнеме от блясъка на този мач. Твърдо съм „за“ привърженици, които са ваксинирани и преболедували коронавируса да бъдат допускани. В крайна сметка футболът е за феновете, не за мен или за Наско Сираков. Всичко, което правим собствениците, е заради хората, които обичат играта. Левски е фаворит в този мач, играят много по-добре, откакто Станимир Стоилов им стана треньор. Но вярвам, че можем да ги бием и не виждам причина да не го направим. Лошото е, че във футбола и противникът винаги иска да победи“, заяви босът на „железничарите“ и нов член на Изпълкома на БФС.

В качеството му на такъв бе попитан и за мнението му за отминалия Конгрес. „Присъствал съм на няколко такива събития и като делегат, и като гост. По-чист и по-прозрачен конгрес не е имало. Нормално е винаги да има недоволни отбори и недоволни хора. Момчетата от екипа на Бербатов оспорват, това си е тяхно право, но пак казвам, че по-чист конгрес не съм виждал.

Локомотив подкрепи Борислав Михайлов, защото смятам, че е добър управленец и е направил немалко за футбола. Не може за всички проблеми на клубовете да е виновен БФС. Аз мога много да се оплаквам, че Столична община не ми дава никакви пари – нито на мен, нито на Царско село, нито на Левски и ЦСКА. Собствениците на тези клубове сме принудени да ги издържаме сами. В някои градове чувам, че общината, например в Кърджали, отпуска някакви суми от порядъка на 100 хиляди лева. Тук в София не получаваме и толкова. За това обаче не е виновен нито футболният съюз, нито Борислав Михайлов. Думите на Наско Сираков, че не вярва на новия Изпълком, не мога да ги коментирам. Всеки си имаме мнение. Вярвам, че футболът ще тръгне по-нагоре след този Конгрес. А и мисля, че по-надолу няма накъде повече“, сподели Иван Василев, като с последното си изречение изпадна в противоречие с нещо, което казано по-рано. А именно, че Михайлов направил немалко за футбола.

От ФАКТИ питаме, къде е и в какво се изразява направеното от Борислав Михайлов като президент на БФС вече 16 години?


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потурко

    50 5 Отговор
    Е няма такива Наглеци!!! Дъртите хиени ще се подкрепт до последно! Никой от тях няма сметка от смяна на схемите и далаверите в БФС!
  • 2 фергюсън

    46 5 Отговор
    Вси4ки като този са за затвора ,а БФС трябва да се разпусне ,защото от 25 год. няма футбол ,а игра в 4ялготеките !!

    Коментиран от #7

  • 3 кУмУнист

    44 6 Отговор
    Е как , какво е направил?! Боби пияницата си направи хотел, ресторант и офис в Бояна с чужди пари представяйки ги като перлата на БФС, а то раздадено на близки до него хора. Абсолютно нищо друга.
  • 4 Левски 1914

    10 16 Отговор
    Ковачев сигурно ти е много мъчно че не спечели Бербатов? А защо не попитахте Бербатов ще се противопостави ли на Домусчиев и Ганчев за броя на чужденците ? Защото ако ограничат броя на чужденците Лудогорец трудно ще станат шампиони.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Левскар

    11 26 Отговор

    До коментар #5 от "boy.de":

    Напротив Левскарите не ги е яд и не обвиняват Михайлов за проблемите си. Но е гнусно да чета как цели медии се нахвърлят върху Михайлов и го плюят. Михайлов ли е виновен че ЦСКА фалира че Локото фалира че Славия е среден отбор че Варна, Русе, Бургас, Плевен нямат футбол. Михайлов е виновен че ви отлага мачове да сте добре че ви разрешава да си пускате по 10 титуляра чужденци да играете в Европа, че ви уреди да играете в А група? Все някой ви е виновен, но Михайлов първо беше в управата на Левски после в изпълкома после вицепрезидент и накрая президент. Манекена бягал зад топката изведнъж Красен Кралев го спусна да обере парите и всички да гласуват за него. Като директор на ЦСКА може мбого повече да помогне на национала от шеф на БФС. Ама Бербатов никога не е мислил за БГ нали помним как предаде България.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 bgred

    16 1 Отговор
    Смешко.
  • 9 1342

    23 3 Отговор
    От 50 години бях превърженик на Локото но след като този измислен президент Иван Василев -бозата издигна кандидатурата на перуката предаде идеите на локомотивците От тоя момен докато е начело на отбора аз се отказвам като превърженик и фен на отбора

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ФЕН

    5 11 Отговор
    От факти с какво право вземат страна. Когато Павел Ковачев стане изпълнителен директор на факти тогава и един ритнитопко без ден стаж на управленска позиция ще стане шеф на БФС. А фен да се откаже от отбора си защото президента му гласува не както него това ако е фен аз съм зомби.
  • 12 манекена

    2 8 Отговор
    Бербо си е манекен, а едни тарикати го пробутват и тоя се има за голяма работа.
  • 13 Ццц

    2 7 Отговор
    Най-странни са ми тези от цицекс, вместо да целуват краката на перуката и да му вдигнат паметник на кочин парк, те най-върлите противници.
  • 14 Коко

    10 0 Отговор
    От повечето написани мнения разбрах че всичко е наред футбола върви нагоре и няма нужда от промяна затова Боби Михайлов президент на БФС доживот а Боко тиквата премиер до живот
  • 15 Боклуци

    7 0 Отговор
    Много честно, честито осветление, подарък от Перукан. Нещастници сте всички до един, само далавери и унищожение. Макетата ни задминаха и се отдалечиха с 20 години.
  • 16 Алито от София

    4 0 Отговор
    Със или без Бербатов футбол в България няма да има никога, в школите се влиза с близки и познати, плаща се за да играят децата им в първия отбор, получават се дразги, обиди, бой и врагове до дербита и контузии до живот, надменното поведение също е проблем за някои футболисти, изобщо трябва много труд от самите клубни треньори, който може го може, да играе в основата, но който не, да си играе за спорта и чак след години има надежда да се оправи българския футбол, но сега абсолютно никаква надежда