Last news in Fakti

16 Октомври, 2021 22:40 2 141 0

Рилецо разби Левски в "Арена Самоков"

  • бк рилски спортист-
  • бк левски-
  • нбл

В герой за успеха на носителите на Купата и Суперкупата на България се превърна Алекс Симеонов

Рилецо разби Левски в "Арена Самоков" - 1
Снимка: БК Рилски спортист

Отборът на Рилски спортист продължава да поддържа перфектния си старт на новия сезон в Националната Баскетболна Лига. Баскетболистите на старши треньора Людмил Хаджисотиров спечелиха дербито от втория кръг на шампионата срещу Левски с крайното 88:69 (23:16, 18:19, 23:25, 24:9) в зала “Арена Самоков”.

В герой за успеха на носителите на Купата и Суперкупата на България се превърна Алекс Симеонов. Крилото на самоковци наниза цели 14 точки в спечелената от неговия тим с 24:9 последна четвърт, за да завърши двубоя с 23 точки и 9 борби.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА