Last news in Fakti

16 Октомври, 2021 22:55 2 533 17

Въпреки победата: Мъри не е доволен от футболистите на Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • локомотив (софия)

"Днес успяхме с недобра игра. Лично не смятам, че сме играли добре, не съм доволен. Оказаха се важни трите точки", каза Станимир Стоилов след победата над Локомотив (София)

Въпреки победата: Мъри не е доволен от футболистите на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов записа първа шампионатна победа начело на "сините" след завръщането си в клуба. Въпреки успеха, специалистът остана критичен към играта на неговия отбор.

"В интерес на истината резултатът беше важен с оглед, че имахме добри мачове, но не можехме да спечелим трите точки. Днес успяхме с недобра игра. Лично не смятам, че сме играли добре, не съм доволен. Оказаха се важни трите точки. Получи се обратното – с по-лоша игра взехме победата, а, когато играем добре – не печелим. Резултат беше важен за нас“.

„Имахме и други ситуации, но играта не показваше, че можем да обърнем. Имахме добри моменти и пропуснахме шансове. Локомотив също имаше своите шансове и игра на много добро ниво. Левски не изглеждаше така, както ми се искаше. Лисата на публика създава минорно настроение. Нашият отбор прекалено много разчита на привържениците си, това може да е изиграло някакво влияние. Не искам да звучи като оправдание, но не обичам мачове без публика. Даже и наказанията за без публика трябва да се заменят с парични наказания. Това не футбол. Но не търся някакво оправдание за нашата игра, не съм доволен“.

„Надявам се, Бари има нужда от голове и самочувствие. Виждате какви леки положения изпускаме. Всеки играч в отбора да си решава победите. Не съм доволен от представянето на нашия отбор. Трябва да играем по-добре и по–уверено“.

„Трите точки за нас бяха жизненоважни, но трябва да подобрим значително представянето си. Има разлика в играта от преди паузата, когато бяхме по-уверени и агресивни, с повече динамика. Надявам се този мач да повлияе и да покажем по-добра игра“, заяви Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дявола

    23 2 Отговор
    Хора защо се мъчете и се заблуждавате че във БГ има футбол,всички са наркоалкохолични микерета които само си мислят че могат да играят
  • 2 ЦСКА

    14 11 Отговор
    Купен мач! Сигурация!!!

    Коментиран от #5

  • 3 горе рогата

    9 6 Отговор
    Спортен подвиг, какво иска повече! Отбора е балансиран, показва класа, нещата вървят перфектно! Аз съм доволен. Ехото от тази гръмка победа, дълго ще отеква, особено в главата на Томислав Русев!!
  • 4 Реалист

    7 3 Отговор
    Докъде стигнаха. Отбор който дълги години се е равнявал по ЦСКА , сега се радва на измъчена победа над Локо Сф.

    Коментиран от #7, #12

  • 5 Левски 1914

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "ЦСКА":

    Само Литекс - Етрополе уреждат мачове цска ФАЛИРА.
  • 6 Мимч

    3 0 Отговор
    Тук е прав ,но почти цялата защита на Левски е за боклука.Мача не е почнал,а те губят с 1:0.Това не е отбор,а сбирщайн.Няма и добър и висок централен нападател,Барито не е за централен и нисък и не е голажия.Освен него Краев кога ще вкара гол,а бе пълна скръб..

    Коментиран от #13

  • 7 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Реалист":

    Какво искате като няма пари ще видим Ганчев като го подгонят и него какво ще стане с МЕНТЕТО с ТИРЕТО. И не можаха да платят 20 и няколко млн.
  • 8 Коко

    3 3 Отговор
    Искаме като нямате пари да не си уреждане мачове а Локо сф все повече заприличва на съименника си от Пловдив подлоги затова където отидат ги отсвирват това е положението лефски от 11 мача 11 точки и то половината купени половината подарени от съдиите на Боби алкохолика за когото гласувахте

    Коментиран от #9, #10, #14

  • 9 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "Коко":

    А тези дето играят с лиценза на Етрополе не уреждат за това бяха гости в София срещу Хебър.
  • 10 Бай той

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Коко":

    Локо СФ още връща на тирето/Левски-Спартак/ за подарената титла 1977/78г.
  • 11 БФС

    1 0 Отговор
    Закривай профи футбола,само харчене на пари за куци коне и съмнителни треньори и други лапачи.Перачници на пари.Ако не е черното тото досега 90% ще са леш
  • 12 Левскар

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Реалист":

    Хехехе ЦСКА измъчено победи Черно Море, Левски, Пирин, Царете. Вие себе си вижте а имате шампионски амбиции.
  • 13 Левскар

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мимч":

    Високият ни централен нападател е Кордоба. Все още е резерва. Краев е дефанзивен халф какъв гол очакваш от него? Отборът почна подготовка със 7 играча трудно се настигат останалите. След зимата вече може да се борим за 4то мясро за по-нагоре този сезон нямаме сили.

    Коментиран от #15

  • 14 Левскар

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Коко":

    ЦСКАрите ставате смешни😊😊😊. Все съдиите ви виновни все купени мачове все свотовни конспирации виждате. И все Михайлов ви виновен. Вие вървите сигурно към втори фалит понеже не виждате своите си грешки и за фалита Михайлов сигурно е виновен😊😊😊. Човек който не осъзнава грешките си рано или късно ги повтаря.
  • 15 Поправка

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Левскар":

    Исках да кажа централен защитник! За нападател не е важно толкова да е висок, но централен защитник е наложително.

    Коментиран от #16

  • 16 Мимч

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Поправка":

    А защо не го пуска на мястото на този кипърец Шелис,а се е влюбил в него.Сега пак направи много грешки ..

    Коментиран от #17

  • 17 Левскар

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Мимч":

    Съгласен съм. Незнам защо и аз това се чудя.
    Шелис е нисък а Кордоба е висок заедно с Краев ще обират високите топки. И не само когато има ъглови удари или пряк свободни Кордоба може да се включва. Също Шелис е супер бавен ама супер супер. Кайседо го направи смешен. Гледах Кордоба срещу Струмска слава доста бърз е.То си му е в гените явно и в мускулната структура. Все пак Стоилов си знае, Пирин не е силен отбот задължително трябва да го пробва там.