17 Октомври, 2021 23:20 4 928 0

Треньорът на Ботев (Пд) направи интересно изказване за отбора си

  • азрудин валентич-
  • ботев (пловдив)-
  • цска

„Понякога имам чувството, че сме в ролята на юношески тим, който създава много положения, но не може да вкара“, каза Валентич

Треньорът на Ботев (Пд) направи интересно изказване за отбора си - 1
Кадър: Diema sport

Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич говори след загубата с 2:3 от ЦСКА на „Българска армия“.

„Понякога имам чувството, че сме в ролята на юношески тим, който създава много положения, но не може да вкара. Много сме близо до Лудогорец и ЦСКА. Имаме много млад отбор и ще израстваме. Домакините бяха тим, който може да убие темпото, а ние искахме да играем бързо. Доволен съм, че моят тим игра енергичен футбол. Не спечелихме, защото имахме положения през първото полувреме, но не вкарахме. Много добър отбор сме и ще се подобряваме“, заяви Валентич.

„Не е лесно. ЦСКА разчита на по директен футбол и страдахме от начина, по който реагираме. За мен е важно как реагираме за грешките си. Кайседо наказа нашите грешки. Трябва да поправим това“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА