18 Октомври, 2021 11:02 1 357 11

ЦСКА с голям шанс да бъде подкрепен от своите фенове срещу Заря Луганск

  • фенове-
  • цска-
  • заря луганск

За това загатнаха от „Българска армия“

ЦСКА с голям шанс да бъде подкрепен от своите фенове срещу Заря Луганск - 1
Снимка: БГНЕС

Има немалък шанс ЦСКА да бъде подкрепен от своите фенове срещу Заря Луганск в много важния в четвъртък мач. За това загатнаха от „Българска армия“. „ЦСКА продължава да работи с представители на Министерството на здравеопазването и на Столичната регионална здравна инспекция, за да можем да позволим достъп до трибуните на зрители с активна ваксина или отрицателен PCR/антигенен тест за двубоя със Заря Луганск от Лигата на конференциите на „Васил Левски“, написаха от „Армията“, с което вдъхнаха оптимизъм на своите фенове.

За снощната среща с Ботев Пд обаче нямаше положителен отговор от здравните власти. Привържениците на ЦСКА, които вече бяха закупили билети за срещата с „канарчетата“, ще получат допълнителна информация в следващите няколко дни относно начина, по който могат да ги върнат. Първоначално от „Армията“ пуснаха билетите, но на другия ден от Столичната регионална здравна инспекция решиха да спрат феновете на всички срещи в София-град.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    3 0 Отговор
    Браво, Павка, най-накрая вдянахте , че на български е Заря ‼️

    Коментиран от #2, #3, #10

  • 2 Трота девизия

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й‼":

    Зарята загуби от Шахтьор с 6:1 вчера а Динамо Киев е още по-напред. Дотук с този измислен турнир с третодивизионни отбори.
  • 3 Левски 1914

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й‼":

    А сега остава Павката да направи едно интервю с Александър Томов и той да му обясни, че на 09 09 2016г. цска ФАЛИРА и сега на армията играе Литекс – Етрополе.

    Коментиран от #9

  • 4 Юлиян Инджов

    1 2 Отговор
    С помощ от Аллах, ДПС, Юнал Лютфи и Доган сме непобедими на Армията! По договор уж трябва да плащаме по 0,70 лв./м2 за базата в Борисовата градина, но още толкова ни търсят ЕкоТой и това е положението! МС, НАП и Спецов ще чакат, ама друг път…
  • 5 Максуда

    1 3 Отговор
    Какво зрители Ви гонят, болниците са претъпкани. Връщам се от 24 часово дежурство, имаме 11 умрели. Аз съм лекар, не гробар.

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Абе

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Максуда":

    Ми лекувай де нали си лекар а не гробар
  • 7 Запознат

    2 0 Отговор
    Публика няма да има, защото ДПС не плаща на ЕкоТой за WC кабинките и мача трябва да е без публика - това гласи правилникът на УЕФА!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Подуямие

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Към края на месеца да не забравиш да си преведеш заплатата към ГейАрена! Мъри 30 бона ,Насо към някое сафари или казино,а ти върти една и съща плоча по форумите и лапай муИте !
  • 10 504

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й‼":

    Точно така е името . На времето се казваше "Заря" Ворошиловград .
  • 11 Някой

    2 3 Отговор
    Ще победим . Все пак най-силният национален отбор на Африка е френският национален отбор. А най-силният клубен отбор , е отбора на ЦСКА -Литекс от Микрево.