18 Октомври, 2021 17:00 1 423 4

Джокович ще брани сръбската чест на Купа Дейвис

  • новак джокович-
  • купа дейвис-
  • филип крайнович

Световният №1 ще се включи в националния отбор на страната си

Джокович ще брани сръбската чест на Купа Дейвис - 1
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович може и да не успя в амбициите си да завърши „Перфектния сезон“, печелейки всички турнири от „Големия шлем“ заедно с Олимпийските игри, но въпреки това остава №1 в ранглистата на ATP. А международният турнир за Купа Дейвис прекалено ярко се радва на толкова високопрофилен участник, какъвто е сърбинът.

Селекционерът на Сърбия за състезанието - Филип Крайнович, потвърди, че Джоко е приел поканата му и ще брани сръбската чест.

Включваме се с всичките си най-добри играчи, така че целта ни е да вдигнем трофея, както сторихме през 2010 г.“, каза Крайнович пред сръбското издание „Блиц“, цитиран от Eurosport.

Купа Дейвис тази година ще се състои между 25 ноември и 5 декември в Австрия, Италия и Испания.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    9 1 Отговор
    А Гришня от Хасково ше брани Лолита!🤡👧👍
  • 2 Истински мъж,

    9 2 Отговор
    не като нашия.
  • 3 Нолец

    4 6 Отговор
    Джокович отново ще се провали.

    Коментиран от #4

  • 4 И кое е

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Нолец":

    провал на Джокович? Че е номер едно в момента, а е в първата тройка на света вече забравих колко време? Или че играе за страната си в отборен и недотам доходоносен турнир? Великите могат и да печелят, и да гулят, но си остават велики. Има и други, които повече губят,понякога печелят, но са си остават перекендета.