Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 18:00 2 366 3

Конте е все по-близо до „Олд Трафорд“ след поредния провал на Солскяер

  • антонио конте-
  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед

Италианецът е първи кандидат за горещия стол в Манчестър Юнайтед

Конте е все по-близо до „Олд Трафорд“ след поредния провал на Солскяер - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед бавно, но сигурно се превръща отново в онзи неубедителен отбор, който бе през миналата година, а търпението в клуба започва да се изчерпва, въпреки публичните заявки на ръководството, че застава зад Оле Гунар Солскяер. Антонио Конте пък сякаш е крачка по-близо до „Олд Трафорд“, след като „червените дяволи“ инкасираха загуба с 4:2 от Лестър в шампионата през уикенда.

Юнайтед вече отпадна от Купата на Лигата след загуба от Уест Хям преди паузата за националните отбори, а успехът над Виляреал в Шампионската лига бе плод повече на футболния шанс, отколкото на добрата игра на тима.

Гръмките победи над Лийдс и Нюкасъл от началото на сезона вече са позабравени, като „червените дяволи“ не са вкарвали повече от 2 гола в мач именно от средата на септември срещу „свраките“.

Конте все още се опитва да избягва директно темата за Манчестър Юнайтед, но в интервю за Gazzetta dello Sport споделя, че няма да изневери на принципите си и не би приел ничие предложение на всяка цена. Той заявява, че е готов да си остане още време вкъщи, докато не се убеди, че заинтересованите от него клубове ще му осигурят нужните условия за работа.

Припомняме, че 51-годишният италианец донесе почти мигновен успех на всеки един отбор, с който е имал възможност да работи през годините. Той спечели промоция с Бари още през втората година в тима и то в самото началото на своята мениджърска кариера. След това постави основите на рекордната серия от шампионски титли за Ювентус в Серия А, върна шампионския манталитет на Челси и сам сложи край на хегемонията на „бианконерите“ в Италия с работата си за Интер Милано.

Манчестър Юнайтед определено има нужда от човек, който да донесе бързи резултати, защото клубът не е печелил титлата на Англия от сезон 2012/13 насам, а разликата с Манчестър Сити и Ливърпул става все по-осезаема.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИЛЮМИНАТ

    4 0 Отговор
    ТОЯ СТАНА ШАМПИОН С ЮВЕ, ЧЕЛСИ, ИНТЕР.....ИМА ШАМПИОНСКИ МАНТАЛИТЕТ
  • 2 В е л и к и я

    1 0 Отговор
    Този жабар е противен , ....!
  • 3 шефа

    0 0 Отговор
    в италия му викат цингарела но пипето много му сече и знае как да прави много евра............