Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 09:59 2 906 5

Избягал от Локо Пд започна работа като куриер в Германия

  • давид малембана-
  • локомотив пловдив-
  • куриер-
  • футбол

Защитникът иска да се върне на „Лаута“, но към момента собственикът Христо Крушарски не е готов да го вземе отново

Избягал от Локо Пд започна работа като куриер в Германия - 1
Снимка:

Давид Малембана, който през лятото разтрогна договора си с Локомотив Пд, работи като куриер за DHL в Германия, пише „Мач Телеграф“. Защитникът иска да се върне на „Лаута“, но към момента собственикът Христо Крушарски не е готов да го вземе отново. Мотивът е, че в клуба през лятото са били привлечени достатъчно защитници, а и е разочарован от решението на Малембана да си тръгне, въпреки че имаше договор за още един сезон.

„И Скрита сила от Мъдрево търси защитници, може да им се обади“, коментира по темата Христо Крушарски, който отказа да подпише за втори път и с Кристиян Илич. Причината с хърватина бе, че той настояваше да парафира само до края на шампионата.

През юни и спортният директор Георги Иванов е бил на мнение, че не трябва да се правят спънки на футболистите, които искат да напуснат и че на тяхно място могат да се вземат по-добри. Това обаче не се оказа съвсем така и „черно-белите“ страдат сериозно заради несигурността в дефанзивен план.

Парадоксалното е, че въпреки че е без отбор и след само три тренировки Малембана започна като титуляр и игра 74 минути за националния отбор на Мозамбик в световната квалификация с Камерун, която се игра на 11 октомври. Неговият тим загуби с 0:1.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скрита сила -Мъдрево

    11 0 Отговор
    Щом е куриер го взимаме веднага.Да тича до магазина за бира и кебапчета ,че няма кой в момента.
  • 2 Аlex

    1 3 Отговор
    Ето,това е езика на могъщия собственик на Локо!Не само е важно какви пари даваш,важното е и да имаш уважение към личността.Това качество явно липсва на Крушаря.Не питам за образованието му,а за онова,което се нарича домашно възпитание и интелект!
  • 3 Алито от София

    3 2 Отговор
    Този Давид е много щастлив човек, по добре да си куриер от колкото да се мъчеш у велбъж при пияницата крушарски, ама нещо и за пиене няма пари просяка, Бойко го няма и куряга за буфера
  • 4 Истината днес

    2 0 Отговор
    Егаси толкова добър футболист пък куриер станал ха ха ха ...те в България такива взимат и след това звездЪта
  • 5 ГонзоВиелицата

    0 0 Отговор
    След Сър Георги Иванов трева не никне! Хубаво оправи Левски, почти се справи с Черно море и сега е ред да разгърне таланта си в Локо Пловдив! Хората там градиха 4-5 години, но Гонзо може за половин сезон да съсипе всичко. Факт!